Mama i
 

Kledingactie 3 halen, 2 betalen of 5 halen, 3 betalen...

Voor deze laatste soldenweek hebben we terug een superactie. Bovenop de soldenprijzen geldt opnieuw onze kledingactie 3 halen, 2 betalen op al onze kleding in voorraad: koop 3 kledingstukken uit al onze collecties en krijg het goedkoopste gratis. Of nog beter... 5 halen, 3 betalen: koop 5 kledingstukken en krijg de goedkoopste 2 gratis. Bij dit laatste geldt dat de 3 betaalde kledingstukken samen minstens 40 euro moeten kosten.

Bestellen kan op 2 manieren:
- Stuur uw keuze door via mail naar info@mama-i.com. Wij maken een bestelling op en sturen u de betaalgegevens door. Als u graag via iDeal of bancontact betaalt, bezorgen we u hiervoor een link.
- Geef uw bestelling door via de webshop. Kies dan voor betalen via overschrijving. Ook nu maken wij een aangepaste bestelling aan en krijgt u het juiste bedrag toegestuurd (overschrijven mag al, maar vergeet niet de prijs van het/de goedkoopste kledingstuk(ken) af te trekken). We kunnen ook een link aanmaken voor betaling via iDeal of bancontact.

Deze actie geldt tot en met 31 januari en enkel op kleding in voorraad!

OP = OP
 

Nieuw: huidvriendelijke kinderschmink

Met carnaval in aantocht zijn we heel blij met dit super product: de Sante kinderschmink op basis van biologisch geteelde plantaardige olie is speciaal gemaakt voor kinderen - helemaal veilig en zonder synthetische kleurstoffen, parfums of andere schadelijke producten.


              

De potloden bestaan in 6 vrolijke, felle kleuren en de potjes verf zijn beschikbaar in diezelfde kleuren, maar ook in zilver en goud glitter. Alle potloden en verfjes samen zijn verkrijgbaar in een complete set, aangevuld met een sponsje, 2 penselen en een voorbeeldenboekje.


Als nieuwsbrieflezer kan u deze schmink nu aankopen met 10% korting: gebruik kortingscode CARNAVAL in uw winkelwagen! U vindt deze producten hier in onze webshop: klik.
 

Geboortelijstjes

Wist u al dat het heel gemakkelijk is om een geboortelijst aan te maken in onze webshop? En dat dit u alleen maar voordelen oplevert?


Hier vindt u uitgebreide info over onze geboortelijsten: klik en in ons gastenboek vindt u alvast ook wat ervaringen van andere klanten.Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: info@mama-i.com. 

Copyright © 2012 Mama i, All rights reserved.