Copy
Fidence Accountants | nieuwsbrief september 2016
Fidence Online

Miljoenennota in compacte vorm

Afgelopen dinsdag presenteerde Minister Dijsselbloem van Financiën de kabinetsplannen voor volgend jaar. ‘Dé grote belastingherziening is er niet gekomen. Helaas ontbreekt het daarvoor op dit moment aan voldoende draagvlak in beide Kamers. Dat is echter geen reden om stil te zitten. Naast de gerichte lastenverlichting, presenteert het kabinet specifieke hervormingen van de vermogensbelasting, de autobelastingen, de fiscale innovatieregelingen en de kinderopvangtoeslag’, aldus Dijsselbloem. In onze financiële nieuwsbrief Miljoenennota in compacte vorm, leest u de belangrijkste aspecten uit de Miljoenennota voor u als ondernemer.

Daarnaast maakt u in deze nieuwsbrief (nader) kennis met assistent-accountant Daniëlle van der Ham, sinds april werkzaam bij Fidence, en presenteren we met trots ons nieuwe logo. 

Wilt u meer informatie over de financiële wijzigingen voor ondernemers in 2017, of wilt u een ander onderwerp bespreken, neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Met ondernemende groet,
Fidence AccountantsMaak kennis met: Daniëlle van der Ham

Sinds april werkt Daniëlle bij ons als assistent-accountant. Tijd voor een kennismaking.

Daniëlle heeft ruim 20 jaar ervaring in de administratie. Ze is begonnen op een afdeling inkoop, maar al snel overgestapt naar financiële administratie. Daniëlle: ‘Ik werk graag met cijfers. De diversiteit is groot, we werken voor grote en kleine ondernemers. Ook de zelfstandigheid in deze functie bevalt me erg goed. Op een relatief klein kantoor als Fidence krijg je al snel meer verantwoordelijkheid.

Ik krijg energie van het oplossen van complexe vraagstukken. Soms krijg ik een vergaarbak aan gegevens. Het voelt goed dat ik overzicht kan creëren, waardoor de juiste managementinformatie uit al die losse gegevens gehaald kan worden.'

Wat is je ambitie?
'Het is ons doel om te zorgen dat relaties weinig tot geen omkijken hebben naar hun administratie. De administratie kan volledig geautomatiseerd verwerkt worden. Daar zijn we bij Fidence al heel ver mee, maar ik wil dat de komende tijd op een nog hoger plan trekken.’


Nieuwe huisstijl,
nieuw logo

Als u de afgelopen tijd bij ons op kantoor bent geweest, heeft u het al gezien: Fidence heeft een nieuwe huisstijl. Ons nieuwe logo staat al op onze visitekaartjes, briefpapier etc. en het hangt op een prominente plek op ons kantoor, niet te missen als u binnenkomt.

Het nieuwe logo laat zien wat we doen: Fidence maakt het onzichtbare zichtbaar! In het logo wordt een koppeling gemaakt tussen het zichtbare en onzichtbare deel, doordat de naam Fidence (Finance + confidence) eroverheen is gelegd.

Ons werk is voor een deel onzichtbaar, maar wel van grote waarde. Wij zorgen er met behulp van de nieuwste slimme ICT-oplossingen voor dat de cijfers op orde zijn en er goede rapportages kunnen worden gemaakt. We maken zichtbaar hoe een onderneming ervoor staat en wat er moet gebeuren om de cijfers te optimaliseren.

Op dit moment wordt ook hard gewerkt aan onze nieuwe website, die later dit jaar wordt gelanceerd.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie bent van Fidence Accountants.

Copyright © 2016 Fidence Accountants B.V., All rights reserved.

Ons adres is:
Fidence Accountants B.V.
Koningin Wilhelminaplein 13
2.08.03
Amsterdam, 1062 HH
Netherlands

Add us to your address book
Email Marketing Powered by Mailchimp