Copy
Fidence Accountants | nieuwsbrief september 2016
Fidence Online

Eindejaarstips 2016

In 2017 veranderen weer een aantal (fiscale) regelingen. In onze financiële nieuwsbrief Fidence Eindejaarstips 2016 geven we u tips en laten we u zien hoe u als ondernemer op de veranderingen kunt anticiperen. U leest onder meer dat aflossen op uw eigenwoningschuld niet altijd voordelig is en dat de bijtellingscategorieën auto van de zaak in 2017 verder aangescherpt worden.

Daarnaast maakt u in deze nieuwsbrief (nader) kennis met junior assistent-accountant / junior assistent-controller Marko de Jong, sinds mei van dit jaar werkzaam voor Fidence, en informeren we u over onze tarieven in 2017.

Wilt u meer informatie over financiële wijzigingen of ontwikkelingen die voor u van belang kunnen zijn  of wilt u een ander onderwerp bespreken, neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Met ondernemende groet,
Fidence Accountants


Maak kennis met:
Marko de Jong

Marko werkt sinds mei als junior assistent-accountant / junior assistent-controller bij Fidence. Hij volgde de studie Hoger Hotelonderwijs en liep stage bij een hotel in Amsterdam. ‘Na mijn studie ben ik daar gebleven. Via via kwam ik bij Fidence terecht. Bij mijn vorige werkgever deed ik de administratie van één hotel, hier verwerk ik de administratie van meerdere hotels, huisartspraktijken, organisaties in de kinderopvang, advocaten etc. Die diversiteit is leuk.  

Accountancy is absoluut niet saai. Ik krijg dagelijks vraagstukken van klanten waar ik me echt in moet verdiepen. Wat het interessant maakt, is dat elke administratie uitzonderingen op de regels kent. Als ik de puzzel heb opgelost, alle administratie heb verwerkt en het resultaat aan de klant kan presenteren, geeft dat veel energie.’

Wat is je ambitie?
‘Ik wil heel graag doorgroeien tot accountant of controller. Als team zijn we continu bezig met het doorontwikkelen van procedures en handelingen. Ons doel is dat wij de administratie volledig verwerken, zodat onze klanten zich kunnen focussen op hun producten of diensten.’

Geïndexeerde
tarieven 2017

In de loop van deze maand sturen wij u de budgetten voor onze in 2017 te verrichten werkzaamheden.

Het consumentenprijsindexcijfer van alle huishoudens in Nederland over de periode november 2015 tot en met oktober 2016 bedraagt 0,8% (bron: Centraal Bureau voor de Statistiek). Fidence hanteert een markt- en prijsindexconform beleid en we hebben besloten om de tarieven voor het jaar 2017 met 0,5% te indexeren. Onze vaste tarieven voor het verzorgen van uw financiële administratie en loonadministratie wijzigen niet.
 
Wij kijken alvast uit naar een plezierige en succesvolle samenwerking in het nieuwe jaar.

 
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie bent van Fidence Accountants.

Copyright © 2016 Fidence Accountants B.V., All rights reserved.

Ons adres is:
Fidence Accountants B.V.
Koningin Wilhelminaplein 13
2.08.03
Amsterdam, 1062 HH
Netherlands

Add us to your address book
Email Marketing Powered by Mailchimp