Copy
Lijn43 - Nieuwsbrief november 2013
iBook - Bosatlas Nederland van Boven - Handreiking MKBA

Novembernieuws Lijn43

Was Lijn43 voorheen vooral bekend vanwege boekjes, brochures, de thematische Bosatlassen en UAR Ondergronds, sinds vorige week zijn we ook heel zichtbaar met een iBook - binnen een week na lancering stond het op de 1e plaats in de iTunes store Top 10. Maar ook hebben we ons het afgelopen jaar toegelegd op andersoortige digitale uitgaven. Daarover vertellen wij u in deze nieuwsbrief wat meer.

iBook Onder de grond succes

Op 1 november lanceerden Lijn43 en NEMO Uitgeverij een volledig interactief aardrijkskundeboek voor het voortgezet onderwijs: ‘Onder de grond’. Dit iBook maakt optimaal gebruik van het aanraakscherm van een iPad. Het onderwijscentrum van de Vrije Universiteit ontwikkelde bijbehorend lesmateriaal voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs.
 
iBook of lesmaeriaal gratis downloaden? 
LEES MEER

De Bosatlas Nederland van boven

Op 14 november 2013 start de tweede reeks van het succesvolle VPRO televisieprogramma Nederland van Boven. Wat de serie in beeld brengt, zet de bijbehorende Bosatlas op de kaart. Lijn43 tekende voor de tekst en de samenstelling van tien van de twintig hoofdstukken van de nieuwe ‘Bosatlas Nederland van Boven’.
LEES MEER
Copyright © 2013 Lijn43 All rights reserved.

Our mailing address is:
Lijn43
Lucasbolwerk 7
Utrecht, Utrecht 3512 EG
Netherlands

Add us to your address book
afmelden nieuwsbrief          gegevens aanpassen          bekijk email in browser          Forward to Friend    
Email Marketing Powered by Mailchimp