Copy
Lijn43 wenst u fijne feestdagen

Nieuwsbrief december 2014

Lijn43 wenst u fijne feestdagen

Afgelopen jaar is er weer veel gebeurd bij Lijn43. In deze nieuwsbrief enkele highlights. Zo verscheen enkele weken geleden een nieuwe titel in onze reeks thematische Bosatlassen: De Bosatlas van het voedsel. Begin dit jaar redigeerden we de tekst van de nieuwe Klmaatscenario’s van het KNMI. En voor Waterschap Zuiderzeeland schreven we mee aan hun Ontwerp waterbeheerplan 2016-2021. Binnenkort is er een rijk geïllustreerde, toegankelijke app van dit plan beschikbaar via de Appstores van Apple, Google en Microsoft.

Bosatlas van het voedsel

Op 20 november 2014 verscheen De Bosatlas van het voedsel, de vierde in onze reeks thematische atlassen. Op 8 december overhandigde eindredacteur Henk Leenaers van Lijn43 de Bosatlas van het voedsel aan Sharon Dijksma, staatssecretaris van Economische Zaken. Deze nieuwe atlas van Noordhoff UItgevers kreeg veel aandacht in de media, o.a. een lovende recensie in Dagblad Trouw en diverse radio-optredens. 
LEES MEER

Waterschaps-app

Voor Waterschap Zuiderzeeland schreven we mee aan het ontwerp Waterbeheerplan 2016-2021. Van dit bijna 150 pagina dikke boekwerk maakten we een toegankelijke, interactieve app voor iPad en andere tablet computers. 
LEES MEER

Verhuizing

Op 1 november verhuisde Lijn43 naar een royaal kantoor aan de beroemde Biltstraat in Utrecht. Telefoonnummers en postadres zijn ongewijzigd. Klik op LEES MEER voor route-informatie, mobiele telefoonnummers en e-mailadressen. 
LEES MEER
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van Lijn43 bent of omdat u zich hiervoor heeft aangemeld.

afmelden nieuwsbrief        gegevens aanpassen        bekijk email in browser        stuur door    

Email Marketing Powered by Mailchimp