Copy
Zomer op zee; sunsets, zeehonden en walvissen.
View this email in your browser

Zomer op zee

De zomer staat voor de deur. Voor veel mensen het moment om naar zee te gaan. Ook Delta Safari is de komende weken veelvuldig aan de Nederlandse kust te vinden. Op 16 juli starten onze wekelijkse Sunset Safari's vanuit Stellendam. Maar er is meer deze zomer; een Sunset Special, met een RIB langs de zeehonden en de Boskalis Beach Clean Up (zie verderop).

Kijk voor meer informatie over onze Sunset Safari's op onze website. Onze Sunset Special is op zaterdag 9 augustus. Maar wat is daar zo speciaal aan? We blijven wat langer op zee, omdat er die avond vuurwerk wordt afgestoken vanaf het strand in Ouddorp. En wij gaan dat vanaf zee bekijken. Ook de lichten van de industrie op de Maasvlakte zijn vanaf zee duidelijk te zien. Mooi of lelijk? Kom zelf oordelen op 9 augustus.

Met een RIB naar de zeehonden

Tijdens onze trips in het buitenland hebben we vaak al de mogelijkheden van RIB's gezien om tochten op zee te maken. Op zaterdag 2 augustus gaan we dit in samenwerking met Dolphin Ribs ook in de Voordelta uitproberen. We varen een aantal tochten vanaf de Brouwersdam naar de Bollen van de Ooster. Dit is de rustplaats van grote groepen grijze zeehonden.
Lezers van onze nieuwsbrief krijgen de kans om als eerste te reserveren voor deze tochten. We beginnen met tochten om 13:00 uur en 14:30 uur. Als er genoeg belangstelling is komen er nog een paar tochten bij. Kosten zijn € 49,50 per persoon. En na afloop willen we graag van iedereen weten wat ze ervan vonden. Te kort, te lang, te duur, te .... zeg het maar. Informatie en inschrijven kan per mail op info@deltasafari.nl
 

Beach Clean Up

Stichting de Noordzee organiseert in de hele maand augustus de Boskalis Beach Clean Up 2014. In 31 etappes wordt de hele Nederlandse kust schoongemaakt door vrijwilligers. Netten, touwen, ballonnen, peuken en plastic afval. Alles wat ze tegenkomen wordt van het strand gehaald.
Delta Safari wil deze geweldige actie graag ondersteunen. Daarom gaan we helpen op woensdag 6 augustus, als het strand van Goeree en de Kwade Hoek aan de beurt is. Wil je ook helpen op 6 augustus? Stuur dan een mail naar info@deltasafari.nl. Wil je wel helpen, maar liever op een ander dag of op een ander stuk strand, kijk dan op de website van de Clean Up zelf. 
Onder de deelnemers die op 6 augustus met de Clean Up helpen verloten we twee kaarten voor een Sunset Safari.

Walvissen, dolfijnen en zeevogels in de Golf van Biskaje

We sluiten de hopelijk prachtige zomer af met een bijzondere reis naar de Golf van Biskaje. Biskaje is de beste plek in Europa om walvissen en dolfijnen te zien. En dat doen we vanaf een luxe cruise-ferry, dus aan comfort geen gebrek. We vertrekken al met de veerboot vanuit Hoek van Holland waardoor we op alle dagen van de 7-daagse reis op zee zullen zijn.
De reis wordt begeleid door Delta Safari en Wesley Overman (o.a. van de Zoogdiervereniging en maker van bovenstaande foto, genomen in de Golf van Biskaje in 2013).
We vertrekken op zaterdag 20 september. Kosten vanaf € 695,- p.p. We hebben op dit moment nog 7 plaatsen beschikbaar. Meer informatie over deze reis kan je vinden op onze website (klik hier).
Copyright © 2014 Delta Safari, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp