Copy
Nieuws van Coöperatie deA

Formele oprichting groot feest!


De belangstelling voor de formalisering van deA op woensdag 6 juni 2012, is overweldigend. Ruim 100 mensen komen het bestuur succes wensen. Marleen Kwast, de kersverse voorzitter van deA, zegt hierover: “Geweldig om te zien hoeveel mensen hier komen om ons een hart onder de riem te steken. Dit motiveert enorm om duurzame energie van en voor inwoners van de gemeente Apeldoorn voor elkaar te krijgen.” Direct na opening van de deuren loopt het storm bij de (digitale) inschrijvingen... Lees verder...

Lid geworden vóór 6 juni 2012? Let op, actie vereist!


Als je vóór 6 juni 2012 lid bent geworden van deA, dan ben je aspirant-lid. Zet je aspirant-lidmaatschap nu om in een coöperatie-lidmaatschap. Dit kan eenvoudig via de website. Op het oprichtingsfeest hebben al ruim 70 mensen zich ingeschreven als lid en meer dan 600 participaties afgenomen. Een coöperatie-lidmaatschap heeft een aantal voordelen... Lees verder...
 

48 uur na oprichting deA al ruim 70 leden


Coöperatie deA geeft participaties uit om kapitaal (eigen vermogen) te genereren voor deA. Met dit geld realiseren we het kerndoel van deA: duurzame energie van en voor Apeldoorn. Leden nemen minimaal één en maximaal honderd participaties af. Een participatie kost 50 euro. Inmiddels hebben 80 leden (waarvan 5 zakelijk) 681 participaties afgenomen (stand 10-06-2012) . Klik hier voor meer info over participaties.

Kantoor deA


Coöperatie deA is vanaf 6 juni gevestigd in het Informatiecentrum Ecofactorij, (Ecofactrij, 18 te Apeldoorn). Dit duurzame pand, dat velen al tijdens de feestelijke oprichting bezichtigd hebben, past helemaal bij onze idealen. Door toepassing van innovatieve technieken en duurzame materialen voorziet dit gebouw in een gezond (binnen) klimaat en duurzame energie. De vormgeving past helemaal bij ons groene, lokale karakter.

Zakelijk lidmaatschap nu ook mogelijk!


Aanmeldformulier zakelijke leden Sinds de oprichting van de coöperatie deA is het ook mogelijk om als organisatie, bedrijf, onderneming etc. een zakelijk lidmaatschap af te nemen. Hiervoor is een zakelijk aanmeldformulier beschikbaar op de webiste, meld je nu ook aan!

Oprichting coöperatie deA op TV Apeldoorn


Aanmeldformulier zakelijke leden Bij de oprichting van deA op 6 juni 2012 was RTV Apeldoorn ook aanwezig met een cameraploeg. Bekijk het beeldverslag via het YouTube-kanaal van RTV Apeldoorn.

Met energieke groet,
Bestuur deA
www.de-a.nl

© 2012 *|LIST:COMPANY|*.
Email Marketing Powered by Mailchimp