Copy
Nieuws van Coöperatie deA
Nr. 3, mei 2013

Van de voorzitter


de voorzitter van coöperatie deAIn 2013 bouwen we samen verder aan wat we in 2012 zijn begonnen. In het jaarplan hebben we vier pijlers genoemd: energielevering, meer duurzame opwek, samenwerkingsverbanden, een bruisende coöperatie. We zijn hard aan het werk om dat te realiseren! Om een paar voorbeelden te noemen: in heel Apeldoorn worden zonnepanelen gelegd bij deelnemers aan de zonnepanelenactie, een team powerpapa’s en powermama’s is op 4 basisscholen aan het werk om te helpen besparen, we werken aan diverse projecten voor duurzame opwek. Daarnaast zijn we hard op zoek naar klanten. We hebben nu meer Apeldoornse duurzame energie beschikbaar dan onze klanten afnemen….. Draagt u ook uw steentje bij aan de verduurzaming van Apeldoorn? Bouwt u met ons mee aan duurzame energie van en voor Apeldoorn?

We hebben ondertussen ook aan de website gebouwd, samen met Kompaan, Max.nl en Outlines. Het resultaat vindt u op www.de-a.nl. Met een nieuw uiterlijk is daar nog steeds alle informatie over lidmaatschap, klant worden, de organisatie en nieuwe ontwikkelingen te vinden.
 
Met energieke groet,
Marleen Kwast, voorzitter coöperatie deA

Overstappen op energie van deA


100 procent lokaal, 100 procent duurzaam
De leden van deA zijn zich ervan bewust dat de keuze voor duurzame energie ertoe doet. Voor veel van onze leden is dat de belangrijkste reden om lid te worden. Een volgende stap is om energie van deA af te nemen en klant te worden van het energiebedrijf van deA. Daarmee maakt u heel concreet de keuze voor duurzaam opgewekte energie uit de eigen regio. Bovendien wordt de opbrengst van deA besteed aan nieuwe duurzame projecten in Apeldoorn en gaat het niet verloren aan dure directies en grote gebouwen.

Overstappen is gemakkelijk. U vult één formulier in op de website en de rest regelen wij.

ALV 17 april 2013


Doe mee en word ook lid van deA!
De tweede ALV stond in het teken van ‘samen verder bouwen’. Het verslag staat op de website.

Aantal leden en klanten


Doe mee en word ook lid van deA!
Apeldoorners dragen duurzame energie een warm hart toe. Dat blijkt ook uit ons groeiend ledenaantal. Inmiddels staat de teller op 253 particuliere leden met 969 participaties en 29 zakelijke leden met 233 participaties. Na de herstart op 1 maart zijn inmiddels 60 mensen klant geworden van deA. Ook dit aantal groeit. En daar zijn we uiteraard erg content mee. Onze doelstelling is aan het eind van dit jaar 500 klanten te hebben.

Voor en door leden

 

Workshop energiebesparing Derde workshop energiebesparing
De workshop energiebesparing voor leden van deA is nu twee keer georganiseerd in de Ecofactorij. Op woensdagavond 22 mei 2013 organiseert deA de derde workshop. De workshop is bedoeld voor leden en andere belangstellenden die nog niet goed thuis zijn in energiebesparing.

Belangstellenden kunnen zich opgeven bij Arien Scholtens: arien@de-a.nl. Meer informatie vindt u op de website.

deA krijgt versterking


trainees Alliander stellen zich voor
Maandag 6 mei schoven drie trainees van netbeheerder Alliander aan bij deA om hun steentje bij te dragen voor een groener en zelfstandiger Apeldoorn. De trainees, waarvan twee technisch en één management gaan werken aan verschillende projecten waarbij de productie van duurzame energie voorop staat. Lees verder>>

Met energieke groet, deA

© 2013 *|LIST:COMPANY|*.

Email Marketing Powered by Mailchimp