Edeva satsar - trafiksystem för en levande stad
Se mejlet i din webläsare

Edeva satsar

Vi rekryterar
Nu när systemet Actibump är etablerat på marknaden och vi har en organisation för att sköta om det satsar Edeva på nya områden. Vi söker en systemtekniker som vill jobba med uppkopplade system och en samhällsbyggnadskonslut som kan hjälpa oss hjälpa våra kunder nå ännu längre med sitt arbete för att nå miljö- och trafiksäkerhetsmål. Är du intresserad av att jobba på ett växande bolag med stora framtidsplaner? Hör av dig till David Eskilsson david.eskilsson@edeva.se eller 013-474 61 01.
Personerna vi söker ska vara drivna och framåt och vilja hugga i där det behövs. Det finns stora möjligheter att utveckla och anpassa tjänsten efter person, talanger och intressen. Är du intresserad av att jobba hos oss och har idéer om vad du kan bidra med? Hör av dig! 


Vi utvecklar
Vi vill gärna utveckla produkter och tjänster i samarbete med er! 
Vi jobbar med att ta fram fler produkter inom trafiksäkerhets- och framkomlighetsområdet och inom uppkopplade system. Vi vill gärna höra vad ni behöver! Finns det någon data ni skulle vilja få insamlad och presenterad? Finns det några särskilda problem som inte löses på ett tillfredsställande sätt av produkterna som finns på marknaden idag?
Hör av er till David Eskilsson
david.eskilsson@edeva.se eller 013-474 61 01 med era funderingar och behov!

Ny kollega

Under våren gick Hans Sävenhed i pension från Trafikverket. Vi på Edeva är stolta över att få rekrytera honom till vårt team. Hans erfarenheter från 20 år på Trafikverket och, innan dess, 20 år på VTI är mycket värdefulla och vi har redan lärt oss massor av Hans.

- Det är kul att få vara med och jobba med en så smart produkt som Actiump, säger Hans.
- Det är en robust lösning och jag tror att den kommer att få spridning och rädda många liv, världen över. Sen gillar jag att gänget på Edeva är ärliga. De säljer inte in sina grejer överallt, bara där de ska vara, och de berättar om problem de haft och hur de har löst dem. 


Hans kommer att jobba som trafiksäkerhetsexpert på deltid hos Edeva framöver och vi ser fram emot att lära oss mer och att dra nytta av Hans enorma kontaktnät för att komma ännu längre med både Actibump och vår övriga utveckling.

Vi finns på:
Vallastadens InnovationsExpo 2-24 september - Linköping
Tylösandsseminariet 11-13 september - Tylösand
Trafik- och gatudagarna 16-17 oktober - Stockholm
Kollektivtrafik SYD 7 december - Malmö
Transportforum 10-11 januari - Linköping


Det går även bra att komma på visning till oss i Linköping. Kontakta Karin Wiklund, 013-474 61 03, för bokning.
Copyright © 2017 Edeva AB, All rights reserved.

Vill du ändra hur du får dessa mejl?
Avbryt prenumerationen