Copy
Nieuwsbrief - mei 2017                                                                                           Bekijk de nieuwsbrief in je browser

Dansen in de Eifel

In het laatste weekend van april was ik in Bruch, in de Duitse Eifel. Daar legt lasser Nils van Went momenteel de laatste hand aan mijn beelden. In een prachtige omgeving en goede sfeer bespraken we de voortgang en bepaalden we samen de fundering van de beelden. En, er was ook nog voldoende gelegenheid voor een paar wandelingen en gezellig etentje. Bekijk hier de hele fotoreportage.

Met of zonder titel?

'Dansende Dames' is de titel van mijn kunstproject maar om elk werk in dit project ook zo te noemen? 'Zonder titel' is ook zo niks.  Daarom geef ik elk beeld toch een naam. Daarbij laat ik me inspireren door onder andere de Griekse oudheid. De drie beelden die ik ga tentoonstellen in Zeeland heb ik de volgende namen mee gegeven (van links naar rechts):

 

Fotoshoot met kleine ARETHI

Van iedere Dansende Dame maak ik grote maar ook kleine beelden, van ongeveer 60 cm hoog. De grote beelden van 180 cm hoog komen in een oplage van 6, de kleine uitvoeringen komen in een oplage van 20.

Na de kleine CHARA die door een van de donateurs is aangekocht, was ARETHI aan de beurt. In het Griftpark vond ik een mooie achtergrond voor een fotoshoot met het beeldje. Klik hier om naar de beeldreportage te gaan.De kleine ARETHI is te koop.
Mail me of bel naar 06 17 23 23 90 voor meer informatie.

24 mei 2017

Wat: Lancering van De Dakhaas #10
Waar: Maria van Reedestraat 4 Utrecht (in het pand van mijn atelier)
Aanvang:18 uur.
Meer info: hier


17 t/m 25 juni 2017

Wat: Tentoonstelling Kunstschouw in Zeeland
Locatie: Boerderij "De Drie Wilgen" in Ellemeet
Adres: Kuijerdamseweg 33, 4323LB Ellemeet (gemeente Schouwen Duiveland)

Website: Kunstschouw

Meet & Greet
Op afspraak ben ik aanwezig!
Zie ook  het evenement op mijn Facebookpagina


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
firma · Langewijk 418 · Dedemsvaart, OV 7701 AT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp