Copy

September 2016

View this email in your browser


Expositie in het Kerkje van Persingen

Op 17 en 18 september 2016 exposeert Zus van Zand samen met vier andere kunstenaars in het mooie kerkje van Persingen in de Ooijpolder (vlakbij Nijmegen). Te zien zijn onder andere de zeefdrukken van de Dansende Dames en modeltekeningen. Je bent van harte welkom tussen 11 en 18 uur!

Zie voor meer informatie en de uitnodiging hier!  

Expositie 'Vrouwen uit Kutch' bij Better Future

Vanaf 11 juli 2016 exposeert Zus van Zand met haar reeks portretten van Indiase vrouwen uit de regio Kutch bij Better Future in Austerlitz. Op deze mooi locatie begon haar India ervaring. Lees verder...
 

Dansende dames gewild in fysiopraktijk

Een aantal fysiotherapie praktijken heeft de zeefdruk ' Dansende Dames blauw' aangekocht. Het is vooral de beweging in het werk dat de fysiotherapeuten aanspreekt.

Lymfologica
Dat vindt ook de redactie van het tijdschrift Lymfologica. Een afbeelding van de zeefdruk zal daarom verschijnen in het speciale
jubileumnummer dat in oktober verschijnt ter gelegenheid van het 10-jarige bestaan van het Nederlands Netwerk voor Lymfoedeem & Lipoedeem (NLNet).


Aankoop Dansende Dames

De Winkel van Sinkel heeft de posters  van de Dansende Dames aangekocht. Vijf maanden lang waren ze te bewonderen in het Grandcafé. Nu zijn ze verhuisd naar de galerij op de eerste verdieping van het warenhuis. Daar blijven ze zeker ook nog een tijdje te zien.


Steun ook het
3D-kunstproject
en word


Vriend van de Dansende Dames

Copyright © 2016 firma, Alle rechten voorbehouden


We hebben je mailadres toegevoegd aan onze nieuwsbrief omdat je een relatie bent van firma en/of Zus van Zand. Wil je de nieuwsbrief liever op een ander adres ontvangen of niet meer ontvangen?
 update your preferences of unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp