Copy
Ulls del món - Segon trimestre 2015
Veure la newsletter al navegador
Editorial
ENS FEM VEURE!
 
Aquests darrers mesos hem treballat molt per fer arribar el nostre missatge de solidaritat envers les persones més vulnerables del món al màxim públic possible.

Hem organitzat diversos actes i exposicions per presentar els projectes de cooperació oftalmològica que tenim en marxa i hem creat nous materials per explicar que la ceguesa evitable és reversible i que, malgrat la precària situació oftalmològica que es viu en molts entorns, hi ha una bona notícia: milions de persones cegues poden tornar a veure-hi.

Els propers mesos seguirem organitzant esdeveniments que ens permetin difondre les activitats que duem a terme i sumar, a favor del dret universal a la visió, a totes les persones disposades a implicar-s’hi.

Et convidem a que, des de la teva experiència i vinculació personal amb la Fundació, ens ajudis a difondre aquest missatge i entre tots continuem fent possible que ulls i més ulls cecs recuperin la llum.

Aprofitem per desitjar-te un molt bon estiu!
 
Notícies destacades
MÉS NOTÍCIES
L'entrevista

Entrevistem a Rosa Tardiu

L’artista Rosa Tardiu, molt sensibilitzada amb amb les persones amb dificultats visuals, va fer una donació de dues obres al fons d’art d’l’any 2013. Des de llavors ha estat involucrada amb la Fundació.

 
VULL COL·LABORAR

Ajuda'ns a difondre la nostra tasca.  

Reenvia aquest butlletí i segueix-nos a les xarxes socials!

Haidar Liasse s'ha MOGUT PER ULLS DEL MÓN. Ha completat els 750 quilòmetres que hi ha entre Venècia i Stuttgart en una setmana, dins del Tour GBI Europa, recaptant fons per la Fundació.

Anima't i proposa'ns la teva iniciativa solidària!

Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
Ulls del món
fundacio@ullsdemon.org
OBRINT ELS ULLS AL MÓN 
Tamarit 144-146 entl. 2a · 08015 Barcelona · T: +34 93 451 51 52 
Si no vols rebre aquest butlletí, només cal que ens contestis aquest missatge, indicant-nos que no te l'enviem més.
D’acord amb l’establert a la Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal, t’informem que les teves dades estan incloses en un fitxer automatitzat propietat d’Ulls del món. Per a la cancel·lació dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, et pots posar en contacte amb nosaltres.