Copy
Ulls del món
Veure la newsletter al navegador
Editorial

EN VALENTÍN VA OBRIR ELS ULLS 

En Valentín vivia a les fosques. Feia molts anys que no hi veia quan des de la Fundació li vam diagnosticar una cataracta congènita bilateral. El petit moçambiquès estava en l'edat límit per a recuperar la visió i va ser intervingut ràpidament per una comissió quirúrgica a la província d'Inhambane. Quan li van destapar els ulls, en Valentín estava nerviós. No per por, sinó per la il.lusió de descobrir. Per l'alegria d'obrir els ulls a la vida. 

En Valentín és un entre milers de casos de persones que, gràcies a la intervenció de les comissions quirúrgiques i dels professionals locals formats per Ulls del món, han millorat la seva salut ocular. 

En els últims mesos hem continuat la nostra labor ajudant a desenes de persones a Moçambic, Sàhara, Bolívia i Mali. 

 

Notícies destacades
MÉS NOTÍCIES
L'entrevista
Entrevista a Marta Serra, artista i voluntària
Marta Serra és artista i voluntària, porta col.laborant amb Ulls del món des de 2005, entre altres coses amb el sopar La Nit d'Ulls del món, un acte que respira serietat, solidaritat i proximitat, com ella mateixa descriu.
Foto: Marta Serra amb Jaume Plensa visitant el fons d'art VISIONS
Iniciatives solidàries - Mou-te per Ulls del món

La Fundació Ulls del món, juntament amb CaixaBank, ha posat en marxa una iniciativa per a continuar sumant esforços contra la ceguera evitable. 

A partir d'ara, quan intercanviïs els teus Punts Estrella de CaixaBank, podràs donar una part al nostre projecte de Moçambic adreçat a 3.000 persones, en especial a dones i nenes sense recursos. El seu objectiu és garantir el dret a la salut ocular i millorar l'accés i la disponibilitat per a reduir la prevalença de la ceguera evitable i els problemes refractius a la província d'Inhambane. 

I si tens alguna iniciativa solidària, explica'ns la teva idea!

VULL COL·LABORAR

Ajuda'ns a difondre la nostra tasca

Reenvia aquest butlletí i segueix-nos a les xarxes socials!

Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
Instagram
Ulls del món
fundacio@ullsdemon.org
OBRINT ELS ULLS AL MÓN 
Tamarit 144-146 entl. 2a · 08015 Barcelona · T: +34 93 451 51 52 
Si no vols rebre aquest butlletí, només cal que ens contestis aquest missatge, indicant-nos que no te l'enviem més.
D’acord amb l’establert a la Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal, t’informem que les teves dades estan incloses en un fitxer automatitzat propietat d’Ulls del món. Per a la cancel·lació dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, et pots posar en contacte amb nosaltres.