Copy

Bones festes i feliç 2018!

Gràcies un any més per prendre part en la lluita contra la ceguesa evitable. 
La mirada compassiva
Ulls del món vol reconèixer el compromís i la implicació dels fotògrafs i fotògrafes que han estat, són i esperem que continuïn sent els nostres ulls i ens mostrin tot allò que representa la Fundació sobre el terreny: l’aposta pel desenvolupament dels territoris, la proximitat amb la població més vulnerable del món i la transformació de les seves vides.
A través de les seves mirades compassives, coneixem la tasca de la Fundació i aprofundim en realitats poc conegudes. Sense la teva aportació i les dels socis/es, voluntaris/es i col·laboradors/es, la lluita contra la ceguesa evitable no seria possible. En canvi, junts, podem aconseguir que no existeixin persones cegues per causes que es poden prevenir o curar.

Un any més, gràcies per fer-ho possible!

Mira quin regal de Nadal!
70 euros per tornar la visió a uns ulls que l’han perduda.

No és cirurgia low cost, és cirurgia solidària. El temps i l’experiència que regalen els professionals sanitaris no tenen preu. La teva aportació tanca el cercle.
Amb 70 euros, uns ulls danyats als campaments de refugiats i refugiades sahrauís de Tindouf (Algèria), Moçambic, Bolívia o Mali poden recuperar la visió. Persones cegues per cataractes poden deixar de ser-ho. Amb menys podem comprometre’ns amb tractaments preventius molt importants. Amb més, aconseguirem més resultats.

Estem obrint els ulls de milers de persones,
però no sense la teva ajuda.

Fes la teva aportació nadalenca!
Segueix-nos a Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest o Youtube
OBRINT ELS ULLS AL MÓN
C/ Tamarit 144-146 entl 2ª · 08015, Barcelona· +34 934515152
Contacte
Si no vols rebre aquest butlletí, només cal que ens contestis aquest missatge, indicant-nos que no te l'enviem més. D’acord amb l’establert a la Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal, t’informem que les teves dades estan incloses en un fitxer automatitzat propietat d’Ulls del món. Per a la cancel·lació dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, et pots posar en contacte amb nosaltres.


This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
FUNDACIÓ ULLS DEL MÓN - OJOS DEL MUNDO · Tamarit, 144-146, entl. 2a · Barcelona, Barcelona 08015 · Spain