Copy
Ulls del món - Tercer trimestre 2015
Veure la newsletter al navegador
Editorial

AVANCEM EN LA REDUCCIÓ DE LA CEGUESA EVITABLE

 
El Pla Estratègic 2015-2019 d’Ulls del món ja està en marxa i els darrers mesos des del terreny estem implementant múltiples i diverses accions de cara a la formació dels professionals locals, la sensibilització i prevenció sobre les principals patologies oculars, la dotació d’equipaments i materials... Tot plegat per aconseguir que menys persones pateixin discapacitats visuals i millorar la qualitat de l’atenció oftalmològica per part del personal de cada territori.

Aquest trimestre la tasca sobre el terreny ha estat intensa i s’han aconseguit grans i molt importants resultats com ara la creació del primer quiròfan d’oftalmologia a la província de Tarija, a Bolívia. Una fita important per al desenvolupament del projecte Ulls de Bolívia.

Tot amb tot, encara queda molta feina per endavant i, sobre tot, en el cas de Tarija, cal aconseguir la sostenibilitat d’aquest servei públic d’atenció ocular. Estem segurs que a mig termini serà així.

Comptem amb la vostra ajuda!
Notícies destacades
MÉS NOTÍCIES
L'entrevista
Entrevistem al Dr. Giuseppe Guarnaccia
El Dr. Guarnaccia és el director de l‘ESASO i professor d’afeccions a la retina a l’escola especialitzada en oftalmologia de l’Hospital Universitari San Raffaele de Milà. És especialista en cataractes, glaucoma i afeccions de la retina.
Iniciatives solidàries - Mou-te per Ulls del món

Cadenes de plata per a ulleres solidàries de Promojoya

Promojoya, empresa amb 15 anys d’anys d’experiència en el món de la joieria per a professionals i que presenta cada temporada diferents col·leccions versàtils i actuals, mostra ara el seu costat més solidari dissenyant cadenes de plata per a ulleres solidàries.  Promojoya donarà 1 € a Ulls del món per cada cadena venuda a una àmplia xarxa de joieries de tot l’Estat espanyol.

Lluint les cadenes solidàries de Promojoya estaràs ajudant a Ulls del món a lluitar contra la ceguesa evitable

Anima't i proposa'ns la teva iniciativa solidària!

VULL COL·LABORAR

Ajuda'ns a difondre la nostra tasca

Reenvia aquest butlletí i segueix-nos a les xarxes socials!

Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
Instagram
Ulls del món
fundacio@ullsdemon.org
OBRINT ELS ULLS AL MÓN 
Tamarit 144-146 entl. 2a · 08015 Barcelona · T: +34 93 451 51 52 
Si no vols rebre aquest butlletí, només cal que ens contestis aquest missatge, indicant-nos que no te l'enviem més.
D’acord amb l’establert a la Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal, t’informem que les teves dades estan incloses en un fitxer automatitzat propietat d’Ulls del món. Per a la cancel·lació dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, et pots posar en contacte amb nosaltres.