Copy
Ulls del món
Veure la newsletter al navegador
Editorial

PASSOS ENDAVANT CAP A L'ERADICACIÓ DE LA CEGUESA

 
A Ulls del món tanquem l’any 2015 amb la satisfacció d’haver contribuït a allunyar la ceguesa de moltes vides per a sempre. I amb l’esperança d’haver-ho sabut explicar a tots el qui creieu en un món més just, on les persones no es quedin innecessàriament cegues per causes prevenibles o curables.

A Bolívia hem consolidat el projecte de la regió de Tarija on hem posat en marxa el primer quiròfan d’oftalmologia en el marc del sistema públic de salut i on, a poc a poc, s’està sensibilitzant la població sobre els hàbits bàsics de salut ocular i les oportunitats d’obtenir tractaments pels seus problemes visuals. Els conflictes bèl·lics que tensionen actualment Àfrica han limitat les nostres possibilitats de desplaçar-nos a Mali, però afortunadament el projecte està funcionant i les comissions d’atenció oftalmològica locals estan visitant les persones de la regió de Mopti amb patologies oculars. Als campaments de refugiats sahrauís de Tindouf, Algèria, igual que a la província d’Inhambane, Moçambic, hem aconseguit millorar la qualitat de vida de la població i formar els professionals locals de primer nivell perquè puguin atendre en primera instància les patologies oculars de la població i derivar els casos quan sigui necessari.

Aquests són alguns dels principals èxits aconseguits el darrer any i que han comportat importants progressos en la lluita contra la ceguesa evitable a cada territori. Al llarg del 2016 volem fer possible que encara més ulls cecs recobrin la llum.

Per això, et seguim necessitant a tu! El teu suport, gran o petit, no té preu.
Notícies destacades
MÉS NOTÍCIES
L'entrevista
Entrevistem Marc Vilarnau

Marc Vilarnau va viatjar l’any 2014 a la província d’Inhambane per documentar la tasca d’Ulls del món sobre el terreny.  La seva feina es va traduir en el documental Mirades, un audiovisual de 25’.
Iniciatives solidàries - Mou-te per Ulls del món
General Optica ha posat a la venda uns objectes para-òptics solidaris mai vistos! Es tracta de clips porta ulleres imantats que et permeten portar les ulleres penjades mentre no les uses i, a la vegada, et garanteix no perdre-les i, també, estotjos ultra plans que es pleguen perquè no t’ocupin espai quan portes les ulleres posades.

Són objectes pràctics i, a la vegada, solidaris amb Ulls del món atès que General Optica destina els beneficis de la seva venda a la lluita contra la ceguesa evitable que promou la Fundació.
Pots trobar-los, en diferents models i colors, a qualsevol botiga de General Optica de tot l’Estat espanyol i Portugal.

Anima't i proposa'ns la teva iniciativa solidària!
VULL COL·LABORAR

Ajuda'ns a difondre la nostra tasca

Reenvia aquest butlletí i segueix-nos a les xarxes socials!

Facebook
Twitter
Pinterest
YouTube
Instagram
Ulls del món
fundacio@ullsdemon.org
OBRINT ELS ULLS AL MÓN 
Tamarit 144-146 entl. 2a · 08015 Barcelona · T: +34 93 451 51 52 
Si no vols rebre aquest butlletí, només cal que ens contestis aquest missatge, indicant-nos que no te l'enviem més.
D’acord amb l’establert a la Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal, t’informem que les teves dades estan incloses en un fitxer automatitzat propietat d’Ulls del món. Per a la cancel·lació dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, et pots posar en contacte amb nosaltres.