Copy
Klik hier als u de nieuwsbrief niet goed kunt lezen
House of Green Sprankelende feestdagen
in de tuinwinkel

Tuinwinkel in de stad op het Noordeinde 102 in Den Haag

In onze tuinwinkel in de stad brengen we inspiratie en tuinoplossingen binnen handbereik. Met een compleet aanbod van bijzondere tuinproducten en -diensten, inclusief het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin, helpen we om het maximale resultaat uit uw buitenruimte te halen.

Daarnaast organiseren we met regelmaat tuinadviesdagen en interactieve workshops. U kunt dit jaar nog twee speciale adviesdagen bezoeken, en voor komend voorjaar staat er een hele leuke workshop over onkruid op het programma. Meer weten en direct inschrijven?
Lees dan verder...

Sprankelende kerst

De feestdagen staan voor de deur, en wij zijn er klaar voor! In onze tuinwinkel op het Noordeinde in Den Haag vindt u bijzondere tuincadeaus en originele accessoires, die we deze maand hebben aangevuld met exclusieve kandelaars, sneeuwbollen en kerstboomversiering.

Meer weten over onze kerstactiviteiten, speciale openingstijden of onze kerstbomenservice? Lees dan hier verder...

In de schijnwerpers in december

Voor de feestdagen willen we het prachtige en heldere glaswerk van Sempre u niet onthouden! Een mooi cadeau voor uzelf of een relatie. De windlichten, etagères en vazen van Sempre hebben een elegante uitstraling en zijn ideaal om bijvoorbeeld een kersttafel of dressoir mee te decoreren. Iedere stuk glaswerk is mond geblazen en daardoor uniek van vorm. Naast het heldere doorzichtige glas hebben we ook donker antraciet glas met een rijke uitstraling in onze collectie. De vazen van Sempre zijn ook te bestellen in onze webshop!
Ga naar de webshop...

Tuinontwerp

Een goed doordacht ontwerp vormt de basis van een stadstuin waar u nog jaren plezier van zult hebben. Met een selecte groep van gepassioneerde en ervaren tuinontwerpers en – architecten helpen we u om uw droomtuin te ontwerpen. Aansluitend kunnen onze professionele hoveniers het tuinontwerp geheel naar uw eigen tempo en budget voor u uitvoeren en onderhouden.
 
Speelt u al langer met de gedachte om iets aan de beplanting van uw tuin te veranderen? Of meer groen naar uw balkon te brengen? Neem dan eens een kijkje op onze website of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

De tuin in december

Vanuit huis gezien kan de tuin in december een donker en soms zelfs onheilspellend 'niets' lijken. Als u met een goede tuinspot een prominente boom of struik aanlicht, en tegelijkertijd met grondspots het tuinpad verlicht, wordt de tuin niet alleen sprookjesachtig mooi, maar ook nog eens veilig bovendien. Lees verder voor meer tuintips in december...
url

House of Green

Noordeinde 102, 2514 GM Den Haag (NL)
Telefoon: 070 737 0 747
Email: tuinwinkel@houseofgreen.nl
Stelt u prijs op het ontvangen van de maandelijks te verschijnen nieuwsbrief vol tips en adviezen van House of Green? Meld u dan hier aan.

Wilt u de nieuwsbrief niet ontvangen? Dan hoeft u niets te doen, u ontvangt na deze editie geen nieuwsbrieven meer. Rechtstreeks afmelden kan hier.