Copy
Klik hier als u de nieuwsbrief niet goed kunt lezen
House of Green Familietuinen en Feestdagen

Familietuinen in de stad - uitdagingen en oplossingen

De uitdaging van een stadstuin voor een gezin met kinderen is om, op een relatief kleine ruimte, alle wensen te integreren tot een kloppend geheel.

Hoe biedt je kinderen voldoende uitdaging om te spelen? Blijft er dan nog genoeg ruimte om buiten te eten? Of te loungen? En wat doen we met de beplanting, want we willen geen kale betegelde binnenplaats!?
 
Op deze regelmatig voorkomende vragen en wensen hebben onze tuinarchitecten gelukkig (bijna) altijd wel een oplossing:
 
In de “Functionele familietuin in Nootdorp” is de ruimtelijke indeling bepaald door pergola met schommelhaken. Met praktisch tuinmeubilair, verrijdbare plantenbakken en Big Green Egg op wielen vult de klant zelf de flexibele indeling in.
 
Bij de “Slingerbank en tuinhuis met schommel” (inzet) is de klassiek invulling van terras, tuinhuis en gras voor de kinderen vertaald naar een eigentijds tuinontwerp, waarbij het tuinhuis en schommel geïntegreerd zijn en de slingerbank de ruimte tot een geheel maakt.
 
Bij de “Familietuin aan de Frankenslag” maakt de schommel plaats voor een hangmat. Er is altijd wel een plek in deze tuin om te ontspannen. En de inspringen bank kan gebruikt worden om te loungen of om met familie en vrienden samen te eten.
 
Tot slot de “Familietuin met hoogteverschil in Rijswijk”. Hier bepalen de trappetjes en hoogteverschillen niet alleen de indeling en beplantingsvakken, maar kunnen ook uitstekend dienst als hockeydoeltjes.

Waarom het zinvol is om te investeren in uw tuin of terras

Een belangrijk onderdeel van uw (t)huis is uw tuin, terras of balkon. Buitenruimtes aan huis bieden een ideale plek om te ontspannen en de mogelijkheid om de leefruimte van uw woning te vergroten. Daarnaast biedt uw tuin of terras een direct contact met de natuur en het leven om uw heen. Klein of groot, de buitenruimte is een onderdeel van uw woning die de moeite meer dan waard is om optimaal te benutten.

Maar hoe pak je de aanleg of renovatie aan? Hoe lang duurt het en welke kosten zijn er gemoeid met het ontwerp en aanleg van een tuin of terras? Lees hier verder...

Nieuw in het team: Inge!

Inge van der Ploeg is afgestudeerd als Stedenbouwkundig Architect aan de TU Delft en werkt sinds mei dit jaar als tuinontwerper bij House of Green. 

Inge heeft al de nodige tuinontwerpen gemaakt, waaronder enkele stadstuinen in Den Haag en Rotterdam. Door haar kennis, creativiteit en pragmatische aanpak weet ze op effectieve wijze tot een goed en origineel tuinontwerp te komen.

Lees hier meer over Inge en het team van House of Green.
 

Maak eenvoudig uw eigen groene wand met de Karoo-box! Nu van 65 EUR voor 55 EUR!

Karoo als een invulling uw balkon, terras of keuken? De Karoo is eenvoudig te bestellen via de House of Green webshop of in onze tuinwinkel op het Noordeinde 102 in Den Haag.

Bestel snel en profiteer nog tot zondag 22 november 2015 van 10 EUR korting per box. Ook leuk als cadeau voor de feestdagen!

Kerst bij House of Green zorgeloos genieten en leuke originele tuincadeaus

Bij House of Green bent u ook verzekerd van zorgeloze kerst. In onze tuinwinkel vindt u in aanloop naar de feestdagen veel originele tuinboeken en leuke tuincadeaus waarmee u uw familie, vrienden en collega's kunt verrassen.
 
En met onze kerstbomenservice zorgen wij voor de aankleding en de decoratie van uw huis, tuin of kantoor.
url

House of Green

Noordeinde 102, 2514 GM Den Haag (NL)
Telefoon: 070 737 0 747
Email: tuinwinkel@houseofgreen.nl
Stelt u prijs op het ontvangen van de maandelijks te verschijnen nieuwsbrief vol tips en adviezen van House of Green? Meld u dan hier aan.

Wilt u de nieuwsbrief niet ontvangen? Dan hoeft u niets te doen, u ontvangt na deze editie geen nieuwsbrieven meer. Rechtstreeks afmelden kan hier.