WIJ ZIJN RAAR
WIJ ZIJN RAAR, La Famiglia staat hoog in het vaandel bij Raar, daarom was het tijd om onze familie vast te leggen voor het nageslacht! Van een teder moment in de Raar living naar onze Italiaanse maatpak look - uiteraard met een drupje paars omdat we daar nou eenmaal van houden. De vriend van de familie - top fotograaf Ruud Baan heeft er wederom zorg voor gedragen dat elke pixel op zijn plaats viel. Mede mogelijk gemaakt door Oger en The English Hatter. - Nu online. 
 
Jeroen Janssen | Studio Raar
CASE ADFORMATIE. Ons laatste project voor SINNER is als case opgenomen in de laatste uitgave van Adformatie. Het concept achter dit project 'AS I AM' laat zien waar het merk om draait, wie Sinner is en welke mensen het merk maakt. Een meerluik dat in een omgekeerde volgorde wordt uitgerold. De commercial dient als kick-off waarna online een extended versie verschijnt. Vervolgens stappen we in de wereld van de hoofdpersonen doormiddel van een video portret van elk persoon individueel waarin wordt uitgelegd wat hun een Sinner maakt. - Editie #9 week17
 
SINNER | AS I AM
SINNER | AS I AM. Voor de lancering van de re-branding van het Nederlandse lifestyle merk Sinner is Studio Raar gevraagd voor een nieuw concept. Wij hebben hiervoor een concept ontwikkeld waarbij gebruik gemaakt wordt van de mensen die gekoppeld zijn aan het merk, zowel bekende sporters, kunstenaars als andere personages. De eerste stap was een TV commercial met aansluitend een extra 'extended version' (Bekijk de extended versie hierboven). Hierop volgend komt een serie video portretten waarin we dieper ingaan op het verhaal achter de personages 'AS I AM'.  - Verwacht begin Mei.
 
Jeroen Janssen | Studio Raar
NIEUW PROJECT. Na vele uren achter beeldschermen te hebben doorgebracht werd het de hoogste tijd om de armen eens uit de mouwen te steken! Bloed kruipt waar het niet gaan kan, en onze voorliefde voor benzine slurpende voertuigen heeft ons ertoe verleid om een nieuw Raar voiture te creëren! Verwacht binnenkort een update via een van onze kanalen.
 
Wordt vervolgd...


      

WWW.RAAR.NL

Copyright © 2014 Studio Raar, Alle rechten voorbehouden.

Ik wil niet uit deze vreemde lijst    Update mijn contact gegevens