African Caren uutiskirje
TUE TOIMINTAAMME
Follow on Twitter Seuraa meitä Twitterissä
Friend on Facebook Tykkää meistä Facebookissa

African Caren uutisia

Suomen kielen kurssit alkavat!

African Care järjestää yhdessä Helsingin kaupungin kanssa suomen kielen kurssin kotona lapsia hoitaville vanhemmille. Kurssi alkaa pe 6.9. klo 14 Kontulan lähiöasemalla. Lastenhoito on järjestetty paikan päällä. Kurssille ilmoittaudutaan lomakkeella, jonka saa sähköpostilla osoitteesta info@africancare.fi tai puh. 09 42833610.

Naistenpiiri monikulttuurisille naisille jatkuu

African Caren naistenpiiri monikulttuurisille naisille jatkuu taas! Tapaamme yhdessä erilaisten teemojen parissa seuraavan kerran 13.9. Ryhmä kokoontuu Kontulan lähiöasemalla joka toinen perjantai kello 14–17.  Monikulttuurisille naisille on myös oma uintivuoro joka lauantai klo 16.45 - 18.45. Lisätietoja www.africancare.fi.

African Caren henkilöstö pääsi pitkästä aikaa vierailemaan Etelä-Somalian konfliktialueella

African Care on hallinnoinut synnytysklinikkaa Etelä-Somalian Afgoyessa vuodesta 2012. Alueella vallinneiden levottomuuksien takia vierailu klinikalla on ollut liian vaarallista. Klinikalla avustetaan kuukausittain yli 120 synnytystä ja hoidetaan noin 1500 potilasta. Lisäksi klinikalla koulutetaan kätilöitä. Lue lisää synnytysklinikka- ja koulutushankkeesta täältä.

Kunniakonflikteja koskeva koulutus jatkuu

Vuonna 2012 alkanut kunniakonflikteja käsittelevä koulutushanke opettajille ja oppilashuollon henkilöstölle jatkuu syksyllä 2013 koulutuksin eri puolella Suomea. Koulutuksessa kunniakäsityksiä ja konflikteja käsitellään sekä maailmalla että monikulttuuristuvassa koulumaailmassa Suomessa. Tiedon lisääntymisen toivotaan rohkaisevan opettajia ja oppilashuollon henkilöstöä rakentavaan vuorovaikutukseen maahanmuuttajataustaisten nuorten ja heidän perheidensä kanssa myös tilanteissa, joissa erilaiset käsitykset ja arvot tuntuvat törmäävän.

Lisätietoja koulutuksista: maiju.korpela@africancare.fi tai katri.peraaho@africancare.fi
 

Tue toimintaamme ostamalla Afrikassa valmistettuja tuotteita verkkokaupastamme!

Verkkokaupasta saadut tuotot käytetään hankkeisiimme sekä Suomessa että kehitysmaissa.


Lahjoita hyttysverkko äidille ja vastasyntyneelle
Naiset ja lapset ovat erityisen haavoittuvassa asemassa sodan runtelemassa Somaliassa, joten hyttysverkon lahjoittaminen on hyvä tapa antaa konkreettista apua sitä tarvitseville.
Copyright © 2013 African Care ry, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
unsubscribe from this list | update subscription preferences