Copy
Beste <<Voornaam>>,

Bij zeer complexe trajecten waar veel op het spel staat speelt SalesCultuur een belangrijke rol. Nooit eerder vertoonde oplossingen, die niet mogen mislukken.
Daarnaast zien we ook hoe belangrijk het is om uw accountmanagers met zelfvertrouwen op pad te sturen voor hun gesprekken met klanten.

Daarom hebben we een nieuwe SalesVlog gemaakt over het bekende â€œJa, maar ....”.
Deel dit gerust met uw commerciële collega’s.
SalesVlog: Ja, maar .... 
We horen het niet graag: “Ja, maar ….”. Behalve in een salesgesprek. Dan is het wel heel belangrijk om te kunnen onderscheiden tussen de verschillende betekenissen.

Met jouw eigen “Ja, maar ….” maak je trouwens kans op weer zo’n speciale poster, en die zijn na het eerdere succesnummer Gekke Gerritje hard op weg naar een (Sales)Cult-status!
SalesStatistiek
Veelzeggend en - als het goed is - heel herkenbaar.


Dit maakt duidelijk hoe belangrijk het is dat doorzettingsvermogen, resultaatgerichtheid en zelfvertrouwen verweven zitten in de SalesCultuur van jouw organisatie!
SalesBlog: De vrijheid om “Nee” te voelen en te zeggen
Waarom zou je aan een traject beginnen als je klant geen urgentie voelt, geen verantwoordelijkheid neemt en er weinig op het spel staat? Ik weet het wel: het bekende gevoel dat je blij bent met business omdat je te weinig hebt. En hoe je het uitvoert zie je later wel weer, of dat zoeken je collega’s maar uit. Binnen is binnen!

Lees het gehele SalesBlog van Jan.
Glengarry Glen Ross Scene ( A must for all salespeople )
SalesKlassieker: scene uit Glengarry Glen Ross
Ter afsluiting een filmpje van een speech voor het salesteam, maar dan ‘the American way’. Legendarisch is de uitspraak: “Coffee is for closers only”.
               
Copyright © 2015 Salescultuur
http://www.salescultuur.nl/
Powered by Pebbler


Kun je deze e-mail niet lezen?
 
Uitschrijven van deze mailing                                                                        Uw profielinstellingen bijwerken