Copy

Klynos: specialisten in schoon! Voor dieptereiniging keukens en sanitair of schoonmaakprojecten op locatie.

Met Klynos kunt u van de vloer eten!


Geachte <<Aanhef>> <<Tussenvoegsel>> <<Achternaam>>,

Het is alweer november. Het einde van het jaar nadert met rasse schreden. Sinterklaas is al weer bijna in het land. Tijd om ons daar op voor te bereiden. Want als Sint met zijn Zwarte Pieten straks ook uw bedrijf bezoekt, dan worden de pepernoten met ferme hand de ruimtes ingeworpen. Als u Klynos heeft ingehuurd is er ook op die momenten geen vuiltje aan de lucht en kan al dat lekkers gewoon van de vloer gegeten worden. Schoon is tenslotte schoon met Klynos!

Wilt u ook schone vloeren? Neem dan nu contact met ons op dan kunnen we voor het Sinterklaasfeest al de eerste schoonmaakronde uitgevoerd hebben!

Onze activiteiten bestaan uit:


Ons specialisme: Periodieke dieptereiniging
Klynos is gespecialiseerd in dieptereiniging van professionele keukens en sanitair. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en zijn actief in heel Nederland. Dieptereiniging is een zeer grondige reiniging die ongeveer eens per jaar (of zo vaak als nodig) wordt uitgevoerd.

Kies voor specialistisch schoon: kies voor Klynos!

Graag tot ziens!

Marien Ravestein
Klynos Nederland

IBFD

Bij IBFD, het International Bureau of Fiscal Documentation, maakt Klynos jaarlijks de bedrijfskeuken schoon. Naar volle tevredenheid van opdrachtgever, keukenstaf en het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de dagelijkse schoonmaak. 

NOOSA - Amsterdam

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Zo luidt tenminste een oud spreekwoord. En dus maken we sinds kort schoon bij NOOSA - Amsterdam. Onze buren vertellen hoe de samenwerking tot stand is gekomen.

Wapenschild

U leest het goed, Klynos heeft een banier. Vroeger was dat de naam voor een wapenschild: daar liet je mee zien wie je bent. En dat doen wij nu ook. Net als vroeger vertellen wij met het banier onze boodschap: Klynos, partner in de strijd tegen het vuil!
Onze adresgegevens zijn:
Klynos Nederland BV

Johan van Hasseltweg 12A
1022 WV AMSTERDAM
T 020 494 26 08 | F 020 494 26 09
E info@klynos.nl | I www.klynos.nl

Simon Vestdijkstraat 21
6708 NW Wageningen