Copy

Klynos: specialisten in schoon! Voor dieptereiniging keukens & sanitair en schoonmaakprojecten op locatie.

Even schoon schip maken

 

Geachte <<Aanhef>> <<Tussenvoegsel>> <<Achternaam>>,

Het is hoogzomer. Qua weer zou je dat nog niet zeggen, maar wel zien we de eerste mensen al op vakantie gaan. Voor ons is de zomer een rare periode. Daar waar iedereen afbouwt nemen wij projecten aan die juist in deze periode gedaan kunnen, nee, moéten worden. Zo zijn we op dit moment bezig met de dieptereiniging van de leskeukens van een aantal scholen in Nederland. Dat kan natuurlijk alleen als de leerlingen niet aanwezig zijn. Dus zo gauw zij op vakantie gaan, gaan wij aan het werk. En er is niets prettiger dan in alle rust en ruimte je werk te doen. En de leerlingen? Die zijn blij wanneer ze na de vakantie weer in een blinkend schone omgeving aan de slag kunnen.

Daarnaast is de zomer natuurlijk ook een uitgelezen periode om even lekker weg te gaan en schoon schip te maken. Ook voor ons. Wij maken het hoofd dan leeg en zo ontstaat er weer ruimte om in het najaar aan de slag te gaan met nieuwe opdrachten. En met bestaande opdrachtgevers natuurlijk. Want ook daar zijn we regelmatig terug te vinden. Dieptereiniging is tenslotte iets dat eigenlijk eenmaal per jaar zou moeten worden uitgevoerd. Dat is ons advies. Zo hebben we kortgeleden weer de jaarlijkse dieptereiniging uitgevoerd bij Staples Amsterdam, bij ACM (voorheen NMA) te Den Haag en bij SNT Zoetermeer. En binnenkort gaan we weer aan de slag bij Good Food Catering locatie Wageningen. Vaste klanten die allen het belang inzien van een goede dieptereiniging omdat dit bijdraagt aan de hygiëne en (brand)veiligheid in de keuken.

En nu we het toch over hygiëne hebben: wanneer u er deze zomer op uit gaat en ergens lekker wilt lunchen, dan kunt u nu de kwaliteit van lunchrooms/broodjeszaken op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid bekijken. Met de horeca-inspectiekaart ziet u direct waar u juist wel of beter even niet een lekkere lunch kunt gaan nuttigen. Er zijn zelfs appjes voor iPhone en Android/Google waarop u de info direct kunt inzien. Wees dus voorbereid en lunch op die plaatsen waar het verantwoord is, dan geniet u des te meer van de zomer!

Wij gaan er ook van genieten. Maar voordat wij er tussenuit gaan blijven we nog even gefocust op onze belangrijkste taak: u te ontzorgen op het gebied van schoonmaak en dieptereiniging op uw locatie. Of het nu gaat om reguliere dagelijkse schoonmaak of om specialistische periodieke reiniging van keuken en sanitair, wij voeren het graag voor u uit! Als u wilt ook tijdens uw vakantie!

Wij wensen u een schone en prettige vakantie!

Graag tot ziens!


Marien Ravestein
Klynos Nederland

Onze activiteiten bestaan uit:

Ons specialisme: Periodieke dieptereiniging
Klynos is gespecialiseerd in 
dieptereiniging van professionele keukens en sanitair. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en zijn actief in heel Nederland. Dieptereiniging is een zeer grondige reiniging die ongeveer eens per jaar (of zo vaak als nodig) wordt uitgevoerd.


Onze adresgegevens zijn:

Klynos Nederland BV

Johan van Hasseltweg 12A 1022 WV AMSTERDAM
T 020 494 26 08 | F 020 494 26 09
E info@klynos.nl | I www.klynos.nl

Simon Vestdijkstraat 21 6708 NW Wageningen