Copy

Klynos: specialisten in schoon! Voor dieptereiniging keukens en sanitair of schoonmaakprojecten op locatie.

Geachte <<Aanhef>> <<Tussenvoegsel>> <<Achternaam>>,


Schoon is ook echt schoon met Klynos!

Schoonmaakbedrijf Klynos is een slagvaardige onderneming met een sterke reputatie en korte communicatielijnen. Onze activiteiten bestaan uit:


Ons specialisme: Periodieke dieptereiniging

Klynos is gespecialiseerd in dieptereiniging van professionele keukens en sanitair. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en zijn actief in heel Nederland. Dieptereiniging is een zeer grondige reiniging die ongeveer eens per jaar (of zo vaak als nodig) wordt uitgevoerd.

Waarom?
Bij professioneel gebruik van keukens moet aan HACCP-eisen worden voldaan. Hygiëne is immers nergens zo belangrijk. Consequent uitvoeren van dagelijkse schoonmaak-werkzaamheden is op termijn onvoldoende. Vuil nestelt zich namelijk ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Kitnaden rondom friteuses, bakplaten en fornuizen zijn door uitzetting en krimp extra gevoelig voor slijtage. Vuil kan hierdoor tussen en achter de apparatuur terechtkomen.

Uw belang bij dieptereiniging
Keukens en sanitair dienen hygiënisch verantwoord schoon te blijven. Het dagelijks schoonhouden van deze ruimten draagt hier natuurlijk aan bij. Daarnaast is een periodieke dieptereiniging belangrijk, waarbij gecumuleerde vervuiling op moeilijk bereikbare plaatsen grondig wordt verwijderd. Met dieptereiniging verlengt u daarnaast ook de levensduur van uw apparatuur én vermindert u brandrisico.

In deze nieuwsbrief vertellen we graag meer over onze activiteiten, veelal aan de hand van projecten die we hebben uitgevoerd.

Kiest u ook voor schoon? Kies dan voor Klynos!


Graag tot ziens!

Marien Ravestein
Klynos Nederland

Spaces Amsterdam

Spaces Amsterdam verhuurt kantoorruimte, werkplekken en meetingroooms in Amsterdam. Klynos Dieptereiniging legt - samen met het vaste schoonmaakteam van Spaces - een heldere basis voor ieder meeting.

Lijmverwijdering

Vloeren in specifieke bedrijfsomgevingen worden vaak op een speciale manier gelegd en verlijmd. Bij oplevering moeten de lijmresten van de bodem worden verwijderd. Een specialistische klus voor Klynos.

Medtronic Heerlen

Bij Medtronic zet men zich in om mensen met chronische aandoeningen een volwaardiger leven te bieden. Hygiëne is hier natuurlijk uiterst belangrijk. Klynos zorgt er mede voor dat hygiëne voorop staat bij Medtronic!
Copyright © 2012 Klynos, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp