Copy

Klynos: specialisten in schoon! Voor dieptereiniging keukens en sanitair of schoonmaakprojecten op locatie.

Met Klynos het nieuwe jaar schoon beginnen!


Geachte <<Aanhef>> <<Tussenvoegsel>> <<Achternaam>>,

Sinterklaas is het land inmiddels weer uit en de kerstman is gearriveerd. We genieten samen met collega's, vrienden en familie van die mooie dagen rond Kerst en Oud & Nieuw en maken ons op voor een nieuw jaar. Ook in dat nieuwe jaar staan we voor u klaar voor schoonmaak, dieptereiniging en specialistische schoonmaakopdrachten.

Wij wensen u hele mooie feestdagen en een goed en gelukkig nieuw jaar. Of zoals wij zeggen: "een schoon 2013!"

Graag tot ziens!

Marien Ravestein
Klynos Nederland

NMA

De NMa, de toezichthouder op eerlijke concurrentie, heeft onlangs haar bedrijfskeuken laten diepreinigen door de experts van Klynos. En niet alleen dat, ook kregen zij advies dat de levensduur van de apparatuur verlengt. Hoe?

Menzis Enschede

Menzis verzekert ziektekosten. Klynos en Hectas verzekeren Menzis van schone werkplekken en een hygienische bedrijfskeuken, met een combinatie van schoonmaak en periodieke dieptereiniging van kantoren en keuken.

Preventie

Een klein artikel in het nieuws: restaurant verwoest door brand. De oorzaak is vaak te vinden in een slecht onderhouden afzuigsysteem. Regelmatige reiniging daarvan voorkomt dit soort vreselijke ongelukken. Klynos maakt uw afzuigsystemen schoon en brandveilig!
 

Onze activiteiten bestaan uit:

Ons specialisme: Periodieke dieptereiniging
Klynos is gespecialiseerd in 
dieptereiniging van professionele keukens en sanitair. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en zijn actief in heel Nederland. Dieptereiniging is een zeer grondige reiniging die ongeveer eens per jaar (of zo vaak als nodig) wordt uitgevoerd.Onze adresgegevens zijn:

Klynos Nederland BV

Johan van Hasseltweg 12A 1022 WV AMSTERDAM
T 020 494 26 08 | F 020 494 26 09
E info@klynos.nl | I www.klynos.nl

Simon Vestdijkstraat 21 6708 NW Wageningen