Copy
View this email in your browser
Fietsen in het groen

Hou je van fietsen en de natuur? ideaal! Wij hebben hier alvast een aantal fietsroutes voor jou opgezocht waar je naast genieten van het fietsen zelf ook kunt genieten van de prachtige natuur en omgeving.
Ontdek de fietsroutes
Het Lekkere Westen met Kids

Zin om lekker te gaan tafelen en om samen met je kinderen te genieten van wet Het Lekkere Westen allemaal te bieden heeft? Perfect! Wij selecteerden 6 Lekkere Westen adresjes waar je je kids zonder probleem naartoe mee kan nemen.
Ontdek de adresjes
Week van de Korte Keten
Deze week vindt de Week van de Korte Keten plaats. Hét moment om aankopen te doen bij de lokale hoeve- of streekproducent in jouw buurt. Maar er zijn ook heel wat leuke evenementen rond de Week van de Korte Keten. Ontdek ze allemaal hieronder.
Agenda Week van de Korte Keten
Code oranje voor droogte in West-Vlaanderen

In West-Vlaanderen is sinds vorige week code oranje van kracht in natuurgebieden wegens de aanhoudende droogte. Wees voorzichtig, rook niet in natuur- en bosgebieden en vuur maken is uiteraard verboden.

Dankjewel om jullie leuke
verhalen met ons te delen! 


Ga je vaak fietsen, wandelen, geniet je van de natuur, hou je van lekker eten, heb je een nieuw adresje ontdekt die het delen waard is? Tag ons in je berichtje met @westtoer, we genieten graag mee van je kiekjes!
Tag je foto ook met de regio waarin je vertoeft met
@brugseommeland @toerismewesthoek @toerismeleiestreek @dekust 
Twitter
Facebook
Instagram
www.westtoer.be


Wil je ons (jammer genoeg) niet meer volgen?
dan kan je hier uitschrijven.