Copy
Toerisme Leiestreek - Beleef meer.
Slecht weer met paraplu

Beleef meer bij slecht weer!

Slecht weer vandaag? Of morgen? Dit weekend ook nog? Geen paniek! Maak een regendansje want in de Leiestreek valt er ook indoor van alles te beleven. Check onze tips voor een gezellig dagje bij slecht weer.

ONTDEK DE SLECHT WEER TIPS
tearoom

Tips voor zoetemondjes

Zoet, zoeter, zoetst … Dat is hoe jouw uitstap in de Leiestreek smaakt. Zeker als je 's namiddags je tanden in een overheerlijk vieruurtje of dessert zet. Zo proef je van warm gebak en verwen je je smaakpapillen met een verrukkelijke pannenkoek of praline. Of waag je je liever aan unieke creaties? Ontdek de zoete namiddagadresjes via de knop.

DE ZOETSTE TIPS

Week van de Smaak in Roeselare

Van kleine lekkerbek tot grote foodie, van avontuurlijke proever tot fan van de klassiekers: iedereen wordt een hele week lang gebeten door de Week van de Smaak in Roeselare (21-27 november).  Op het menu staan niet minder dan twintig activiteiten: van een gastronomische wandeling langs verborgen plekjes tot een moorddiner; van high tea bij shopadresjes tot een heus stoofvleesfestijn!

MEER OVER WEEK VAN DE SMAAK
Covers publicaties

Gratis publicaties vol inspiratie

Bestel een van onze gratis publicaties* voor bij je thuis en laat je inspireren door allerlei leuke adresjes en tips. Welke kies jij?

  • Pocket 101 Leiespots: de hipste adresjes in de regio
  • Bierpocket: brouwerijen en bieradresjes in de Leiestreek
  • Toeristische ontdekkingskaart: kaart van de regio met interessante plekken en tips

*Je betaalt enkel de verzendingskosten.

BESTEL DE GRATIS PUBLICATIES

Logeertip: Leie Lodge

Deze oude maar volledig gerenoveerde boerderij in Olsene (Zulte) ligt helemaal alleen op de rand van een waar stilteparadijs. Op de oevers van zowel de oude als de nieuwe Leie, geniet je er van een bijzonder mooie en rustgevende plek. Je kan het huis huren als meeting- of creative space of als vakantiewoning voor 2 personen.

MEER OVER LEIE LODGE
Fietser

2023: vernieuwd recreatief aanbod

De fietsroutes in West-Vlaanderen worden voor een groot deel vernieuwd. En dat om meer aandacht te kunnen besteden aan de beleving onderweg door integratie van nieuwe paden, natuurgebieden, mooie stopplekken, etc.

Er worden maar liefst 4 vernieuwde bewegwijzerde fietsroutes geopend in de West-Vlaamse Leiestreek bovenop de 2 fietsroutes die recent vernieuwd werden. De bewegwijzerde fietsroutes worden allemaal geïntegreerd op het West-Vlaams fietsnetwerk en op de fietsnetwerkkaarten.
 
Dat wil ook zeggen dat de bewegwijzering van de huidige fietsroutes nu verdwijnt en de nieuwe bewegwijzering geplaatst wordt tussen nu en maart 2023, om daarna een nieuw fietsseizoen te starten!

MEER INFO

WWW.TOERISME-LEIESTREEK.BE

Facebook
Instagram
  
Copyright © 2022 Toerisme Leiestreek vzw, Alle rechten voorbehouden. 
Foto's: Toerisme Leiestreek vzw, Stad Roeselare, Leie Lodge
Ondernemingsnr. 0473.361.186 / RPR Gent afdeling Kortrijk
Update je gegevens of uitschrijven.