Copy
Tips voor winterse gezelligheid en de grote winteragenda aan de Kust.
Niet leesbaar? Klik dan hier!
De winter is een heerlijke periode om aan de Kust te vertoeven. Benieuwd wat er allemaal te beleven valt? Raadpleeg dan zeker de winteragenda van de Kust. The Wall Street Journal verklapt je zijn favoriete wafeladresjes. Laat je inspireren en ontdek 5 redenen waarom je deze winter naar zee moet. Veel plezier!
5 redenen om naar de Kust te komen deze winter.
Ontdek wat er deze winter allemaal te beleven valt aan de Kust. Waar eet je de lekkerste wafels en waarom is het zo goed vertoeven aan zee? Ontdek leuke wandelroutes en nog veel meer.
Gezellige winterbars
Een terrasje in de winter is altijd iets bijzonder. Proef van de unieke sfeer op deze 5 winterbars. Verwarm je aan het haardvuur en nestel je warmpjes in. Geniet er van iets lekker en voel je als herboren.
De winteragenda van de Kust
De agenda aan de Kust staat deze winter weer vol leuke activiteiten. Van ijspistes tot cyclocrossen en concerten. Benieuwd waar en wanneer je ergens moet zijn? De winteragenda vertelt het je!
Winters logeren aan de Kust 
Ontdek topadresjes waar het deze winter heerlijk logeren is. We verklappen je tal van adresjes waar je slaapt met een 'view', in een trendy kader, met de kids of in een verhaal. Laat je hier verrassen en inspireren.
Nog op cadeautjesjacht? De Kust weet raad!
Heb jij het ook moeilijk om dat ideale geschenkje te vinden? Is de inspiratie ver te zoek? Ontdek hier enkele tips voor een geslaagd geschenk. Bestel ze eenvoudig online en ontvang ze gratis thuis!
Copyright © 2016 Westtoer, Alle rechten voorbehouden.


Gegevens aanpassen?
Update hier je gevens of schrijf je hier uit