Copy
Toerisme Leiestreek - Beleef meer.
Winterbar

De leukste winterbars

Tijdens de kille wintermaanden duiken er warme pop-up winterbars op. Denk maar aan sfeervolle lichtjes, een warme glühwein, samen bijpraten rond een vuurkorf,... Zalig!

ONTDEK DE WINTERBARS
Kerstmarkt Gent

Eindejaarsevents & kerstmarktjes

Beleef de kerst- en eindejaarssfeer ten volle in de Leiestreek! Allerlei steden en gemeenten pakken uit met gezellige en bruisende initiatieven. Van kerstmarkten tot winterfeestjes, voor elk wat wils.

ONTDEK HET AANBOD
Blob folder

Nieuw: Blob in Stasegem

Ga mee op avontuur met onze held Blob en zijn vriendje Ginger de rosse metselbij tijdens een gezinsvriendelijke zoektocht in Stasegem. Je combineert natuur en plezier tijdens een zoektocht van ongeveer 3 km voor groot en klein. Onderweg speel je spelletjes, leer je bij dankzij gekke weetjes, speel je bingo, maak je je eigen Blob-figuurtje en veel meer!

MEER OVER DE NIEUWE BLOB
Tuss

Logeertip: Tuss

Bij B&B en vakantiewoning Tuss in Heule (Kortrijk) krijg je echt een thuisgevoel. Deze luxueuze architecturale parel biedt je alle comfort in een warme en sfeervolle omgeving. Op zoek naar een overnachting of een leuke plek om met familie of vrienden in alle rust te ontspannen vlakbij de stad? Hier vind je het beste van twee werelden.

MEER OVER TUSS
Affiche Dichter bij de Leie

Waar naartoe


Dichter bij de Leie. Leiestreek in woord en beeld


In deze tentoonstelling gaat het mudel in Deinze op zoek naar de poëzie achter het beeld en het beeld in de poëzie van klassieke en hedendaagse beeldende kunstenaars en schrijvers uit de Leiestreek.
MEER INFO

WWW.TOERISME-LEIESTREEK.BE

Facebook
Instagram
  
Copyright © 2022 Toerisme Leiestreek vzw, Alle rechten voorbehouden. 
Foto's: Toerisme Leiestreek vzw; Winterbars: Zavala,; Eindejaarsevents: Visit Gent; Blob: Stadlandschap Leie-Schelde; Logeertip: Tuss; Waar naartoe: mudel
Ondernemingsnr. 0473.361.186 / RPR Gent afdeling Kortrijk
Update je gegevens of uitschrijven.