Copy


EEN ZEE VAN RUST

Na weken van kerstkroketten eten, plakzoenen uitdelen en Bongo-bonnen openen, nood aan wat rust? Kom dan ont-moeten aan de Kust. Met activiteiten als een wellnessbezoek, een culinair tripje weg of een wandeling door één van onze prachtige kustbossen, helpen wij jou de batterijen weer helemaal op te laden om het nieuwe jaar met volle energie in te zetten. Benieuwd naar onze suggesties? Lees dan snel verder.

Zen aan zee


Bubbels… je hebt ze van soorten. Van champagnebubbels tot jacuzzibubbels. En voor wie ze graag combineert hebben wij dé oplossing: een overzicht van B&B’s en hotels aan de Kust die je met hun wellness-faciliteiten maar al te graag in de watten leggen. Een ideale opwarmer na een winderige strandwandeling bovendien. Gsm uit, badslippers aan en genieten maar! 
 
WORD ZEN AAN ZEE

3x culinair trippen

Wie maar niet genoeg kan krijgen van het gastronomisch tafelen, kan niet enkel aan de kersttafel van oma maar ook aan de Kust terecht. Want met de zee als hofleverancier biedt het menu van onze chefs een welkome afwisseling van de opgevulde kerstkalkoen. Voor wie graag zijn culinaire geneugten laat botvieren en nog enkele Adembenemende Plekken wenst te ontdekken along the way, bundelden wij de mooiste – bekende en minder bekende - spots en de lekkerste adresjes in 3 culinaire trips.

  GA OP CULINAIRE TRIP  

 

KNISPERENDE BOSWANDELINGEN

Wist je dat… de Kust naast water en zand, ook heel wat groen te bieden heeft? Een frisse neus ophalen kan dus niet enkel op het strand, maar ook in één van de 8 bossen die onze mooie regio net dat ietsje groener kleurt. Met hun typische fauna en flora zijn ze een ideale exploratiesite voor jong en oud. Zo ben je meteen een uitgewaaid hoofd rijker en enkele kerstkilootjes armer. Als dat geen win-win is ;)?!

GA OP WANDEL
Op zoek naar nog meer inspiratie voor jouw uitje naar de Kust? Neem dan zeker eens een kijkje op onze online kustagenda. Daar vind je alle events terug die de komende maanden plaatsvinden aan zee.
ONTDEK ALLE WINTERSE EVENEMENTEN

DEEL JOUW KUSTKIEKJES

Een fijne herinnering aan de Kust die je wil delen? Een ‘must sea’ gespot? 
Tag ons dan in je berichtje met #dekust. Wij smullen graag mee van jouw mooiste kiekjes. Liever wat inspiratie opdoen? Volg dan zeker onze socials. 
Facebook
Instagram
Website
Copyright © 2023 Westtoer, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.