Copy
Toerisme Leiestreek - Beleef meer.
Koffiebar

Tijd voor koffie & thee

Koffie of thee … dat is áltijd een goed idee! Maar zeker bij minder weer. Daarom maken we je wegwijs in de beste koffie- en thee-adresjes van de Leiestreek. En verklappen we je waar je de origineelste exemplaren drinkt. Je eigen baristakunsten bijspijkeren? Neem dan deel aan een workshop of tasting.

ONTDEK ALLE TIPS
Spel over Grenzen

Nieuw: Spel Over Grenzen

Dit gloednieuwe interactieve fietsspel belooft jouw herfst op te fleuren. Ontdek al fietsend en spelend de Belgisch-Franse grensstreek. Onderweg krijg je 15 digitale opdrachten voorgeschoteld via een gratis en gebruiksvriendelijke webapplicatie. Dit spel is geschikt als dagactiviteit voor zowel families met kinderen vanaf 10 jaar als vriendengroepen, volwassenen of teambuildings. Bovendien kan het spel zowel rustig als intensief gespeeld worden.

ALLE INFO OVER HET SPEL
Kinderen

Op uitstap met de kinderen

Wist je dat er in de Leiestreek heel wat te beleven valt voor gezinnen met kinderen? Wij verzamelden de leukste tips: allerlei speelse en avontuurlijke activiteiten, zalige natuurspeeltuinen, familievriendelijke musea, restaurants en logeeradresjes.

ONTDEK DE LEUKSTE TIPS

Logiestip: B&B Herenhuis

Herenhuis in Izegem was al een B&B maar is nu helemaal omgebouwd naar een duurzaam totaalconcept met B&B, restaurant en privé-wellness waarbij het samenzijn voorop staat. De subsidie en coaching van de Provincie West-Vlaanderen en Westtoer hielpen om deze verbouwing duurzaam aan te pakken. Vanaf 10 oktober officieel heropend!

MEER OVER HERENHUIS
Lumineuze Nachten

Waar naartoe


De Lumineuze Nachten bij Brouwerij Rodenbach

28/10-13/11

Brouwerij Rodenbach vormt deze herfstvakantie het unieke decor voor een magisch lichtspektakel.‍ Alexander Rodenbach komt tot leven en neemt je mee op een lumineus avontuur tijdens een verrassende totaalbeleving. Via indrukwekkende projecties en talrijke lichtinstallaties ontdek je de geschiedenis van de brouwerij.

MEER OVER LUMINEUZE NACHTEN

WWW.TOERISME-LEIESTREEK.BE

Facebook
Instagram
  
Copyright © 2022 Toerisme Leiestreek vzw, Alle rechten voorbehouden. 
Foto's: Toerisme Leiestreek vzw, Westtoer, Herenhuis, De Lumineuze Nachten
Ondernemingsnr. 0473.361.186 / RPR Gent afdeling Kortrijk
Update je gegevens of uitschrijven.