Copy


Romantische logeeradresjes

 

Even tijd maken voor z'n tweetjes? Wat dacht je van een b&b waar je ook een massage kan boeken, of een privé chalet midden in het groen? Of toch liever een charmant hotelletje met gezellig restaurant? We tippen jullie alvast enkele leuke adresjes en activiteiten.   

Ontdek onze tips


Krokus komt eraan!

 

Trek eropuit met de kinderen en geniet van een leuke mini-vakantie of daguitstap met het hele gezin. Even weg, maar toch dichtbij. Van leuke boswandelingen tot logeren in een tent op de boerderij. Laat je inspireren...  
 

Verveel je niet

Wandelen langs kastelen en abdijen

 

Wist je dat er in het Brugse Ommeland meer dan 100 kastelen zijn en dat enkele authentieke abdijen al eeuwenlang ongestoord deel uit maken van het historisch decor? Ontdek de prachtigste kastelen en abdijen aan de hand van onze uitgestippelde wandelroutes. Tip: kom je in de lente stappen, dan geniet je ook nog eens van de prachtige kasteeltuinen die in bloei staan!
 

Ontdek de routes

Evenementen in de kijker


 
Nieuwe tentoonstelling in het bezoekerscentrum Bulskampveld (18/2-31/10).
Maak kennis met de nieuwsgierige begravers van de Stadswallen van Damme. (19/2).
Naar alle evenementen
brugseommeland.be


                

Beste fan van het Brugse Ommeland. In het verleden kregen wij je toestemming om je leuke tips over de regio te sturen. Wil je deze niet verder ontvangen, schrijf je dan uit via onderstaande link. Indien je je niet uitschrijft, gaan we er van uit dat je onze suggesties graag blijft ontvangen.

Copyright © 2023 Westtoer, Alle rechten voorbehouden.
Update hier je gegevens of schrijf je hier uit.