Copy


OVERWINTEREN AAN ZEE

Van de frisse zeelucht tot de catch of the day… Dat de zee een bron van energie is, valt niet te ontkennen. Hoe je het maximale kan halen uit jouw vakantie aan de Kust? Wij helpen je graag op weg.  

Winterwandelingen aan zee


Even in een energiedipje en nood aan wat vitamine zee? Winterjas, muts en handschoenen aan. En hup… We zijn vertrokken. Want of je nu uitgestrekte zandstranden of groene bospaden verkiest, thuiskomen met opgeladen batterijen doe je sowieso. Ben je meer te vinden voor kunst en cultuur, dan doen wij er graag nog een snuifje street art bovenop.
GA OP WANDEL

Catch of the day

Vis, vis, verse vis… Nog voor dag en dauw zijn onze vissers uit de veren om jou het beste uit de zee te presenteren. Van garnalen tot rode poon… Dagelijks stroomt de catch of the day de toonbank van de viswinkels binnen. De zaakvoerders zijn al lang geen winkeliers meer, maar echte topchefs die hun klanten steeds opnieuw weten te verrassen en te inspireren. Ook wat van dat witte goud op je bord? Wij selecteerden alvast enkele topadresjes voor jou.

  LAAT MIJ PROEVEN  

Cosy concept stores

Nog even een nieuwe outfit of een hip interieuritem binnen hengelen? Ook hiervoor ben je aan de Kust aan het juiste adres. Want of je nu liefst langs een lange promenade van winkels of de kleinere boetiekjes struint, je vindt er tal van concept stores die je qua aanbod en beleving zeker in vervoering zullen brengen. Wist je trouwens dat je aan de Kust ook steeds op zondag kan shoppen?

  GA OP KOOPJESJACHT  

NIEUWE KUST-WEBSITE


De aftrap naar het nieuwe jaar? Dat deden we bij de Kust met een nieuwe website. Via www.dekust.be vind je niet alleen de laatste info omtrent campagnes terug, maar leveren wij jou ook dé ingrediënten aan voor een zee van avontuur. Want weer of geen weer, met tips omtrent activiteiten voor jong en oud, een agenda vol leuke evenementen en een uitgebreid aanbod aan culinaire eetadresjes en hemelse logies, ben je slechts éen klik verwijderd van een heerlijk weekje weg.
STUUR MIJ OP VAKANTIE
Op zoek naar nog meer inspiratie voor jouw uitje naar de Kust? Neem dan zeker eens een kijkje op onze online kustagenda. Daar vind je alle events terug die de komende maanden plaatsvinden aan zee.
ONTDEK ALLE WINTERSE EVENEMENTEN

DEEL JOUW KUSTKIEKJES

Een fijne herinnering aan de Kust die je wil delen? Een ‘must sea’ gespot? 
Tag ons dan in je berichtje met #dekust. Wij smullen graag mee van jouw mooiste kiekjes. Liever wat inspiratie opdoen? Volg dan zeker onze socials. 
Facebook
Instagram
Website
Copyright © 2023 Westtoer, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.