Copy
View this email in your browser

Hallo! 


Vanaf nu sturen wij jullie fiets- en wandelinspiratie uit dé lekkerste provincie vanuit ons nieuwe merk "Visit West-Vlaanderen" in plaats van "Westtoer". Westtoer blijft bestaan als ondersteunende partner voor de toeristische sector. 

Wat mag je verwachten? 
  • Maandelijkse fiets- en wandeltips in West-Vlaanderen 
  • Te ontdekken gastronomische hotspots 
  • Tips om West-Vlaanderen te beleven in elk seizoen 
  • Updates over nieuwe fiets- en wandelroutes en netwerken 
  • Inspiratiemagazines
  • ...

In de koudere wintermaanden kan het ook deugd doen om een aangename wandeling te maken en van de frisse lucht te genieten. Het landschap ligt er in deze maanden extra magisch bij, zeker als er wat sneeuwvlokjes uit de lucht vallen. Duffel jezelf goed in en trek erop uit om een gezellige winterwandeling te maken in West-Vlaanderen.

Geniet van tintelende tenen, rode neuzen en blozende wangen! Na je wandeling kan je gezellig ontdooien in een gezellige kroeg of genieten van een lekker kopje koffie, smakelijke pannenkoek of gastronomisch diner.

 
Ga op winterwandeling5 tips voor een geslaagde wandelvakantie
 

Of je nu een beginnende of een ervaren wandelaar bent, tijdens een wandeluitstap of wandelvakantie ben je graag goed voorbereid. De gezonde buitenlucht en een groene omgeving doen een mens goed. West-Vlaanderen heeft heel wat natuurgebieden, die prima uitgerust zijn met wandelknooppunten en route-aanduidingen. Je stapt er langs fauna, flora en bezienswaardigheden. 
 
Ontdek de 5 tips

Net zoals in de zomer poppen de winterbars weer uit de grond voor een nieuwe winterse editie. Doorheen West-Vlaanderen zijn er heel wat initiatieven waar je het meteen terug warm krijgt. Ga je voor een heerlijk hapje en drankje of liever voor een stevig feest? Er is een verscheidenheid van aanbod. Ontdek alle winterse pop-ups.
 
Winters Nieuwpoort
Tussen 17/12/22 en 08/01/23

Een uitgestippelde wandeling toont je de weg langs de vele winterse decoraties van Winters Nieuwpoort. Er is een lus in Nieuwpoort-Bad en één in Nieuwpoort-Stad, of je kan beide ook combineren! Lees meer
Gezinswandelingen Zwin
Tussen 26/12/22 en 05/01/23


Tijdens de kerstvakantie kan je van maandag t.e.m. donderdag, telkens om 10u30, deelnemen aan een gezinswandeling. De wandeling is gericht op gezinnen met kinderen van 5 tot 12 jaar. Lees meer
 
Toon de volledige evenementenkalender
 
Dankjewel om jullie leuke verhalen met ons te delen! 

Ga je vaak fietsen, wandelen, geniet je van de natuur, hou je van lekker eten, heb je een nieuw adresje ontdekt die het delen waard is? Tag ons in je berichtje met @visit_westvlaanderen, we genieten graag mee van je kiekjes!
 

Volg ons op social media via Facebook & Instagram!

Tag je foto ook met de regio waarin je vertoeft met
@brugseommeland @toerismewesthoek @toerismeleiestreek @dekust 


 
Facebook
Instagram
www.visitwestvlaanderen.be

Wil je ons (jammer genoeg) niet meer volgen?
dan kan je hier 
uitschrijven.