Copy
Leiestreek Weetjes
Niet leesbaar? Klik dan hier!

5x Valentijn

Valentijn nadert en het is nog niet te laat om je geliefde te verrassen met een romantisch weekendje of een etentje in de Leiestreek. We geven graag 5 tips voor zij die iemands hart sneller willen laten slaan.
Lees meer...

Logies in de kijker

Een oude stadswoning in hartje Roeselare werd omgebouwd tot de luxueuze B&B Le Nord. De B&B heeft naast drie kamers ook zijn eigen restaurant waar je terecht kan voor heerlijke menu’s van de chef.
Lees meer...

Waar naartoe

Voorjaarsklassiekers

In februari zoekt het wielerpeloton terug de Vlaamse wegen op. In de Leiestreek kan je de profs in februari bewonderen in Waregem en Roeselare tijdens Dwars door Vlaanderen (22 februari), en in Kuurne tijdens Kuurne-Brussel-Kuurne (26 februari). Fiets je liever zelf mee, dan is de Kuurne-Brussel-Kuurne cyclo op 25 februari zeker iets voor jou.
Lees meer...

Tentoonstelling: Winter Harvest & Kamrooz Aram

In het Museum Dhondt-Dhaenens in Deurle kan je van 5 februari tot 9 april twee expo’s meepikken. Winter Harvest wordt een groepstentoonstelling waarvoor het museum jonge kunstenaars uit binnen- en buitenland samenbrengt, voor wie muziek, subcultuur en performances belangrijke inspiratiebronnen vormen. Kamrooz Aram behandelt vaak de gecompliceerde relatie tussen de traditionele niet-westerse kunst en het westers modernisme.
Lees meer...
Meer evenementen...
Copyright © 2017 Westtoer, All rights reserved.


update hier je gegevens or schrijf je hier uit