Copy
Leiestreek Weetjes
Niet leesbaar? Klik dan hier!

Nieuwe brochures

Onze nieuwe brochures zijn verkrijgbaar bij de infokantoren in de Leiestreek. Zowel fietsers, wandelaars, kunstliefhebbers, vaartoeristen als lekkerbekken komen aan hun trekken. Je kan de brochures ook digitaal bekijken of opvragen via de post.
Lees meer...

Wandelzoektocht
'De 5 tussen Leie en Schelde'

Met de wandelzoektocht ‘De 5 tussen Leie en Schelde’ kan je van april tot en met september mooie prijzen winnen zoals cadeaucheques ter waarde van 250 euro en smakelijke streekproductenmanden. De 5 gemeenten Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Spiere-Helkijn en Zwevegem hebben elk een wandeling uitgestippeld die je naar de mooiste plekjes van de streek brengt. Elke wandeling is ongeveer vijf kilometer lang.
Lees meer...

Wedstrijd:
win een overnachting

Tussen april en eind juli kan je een overnachting in de Leiestreek winnen wanneer je bij één van onze chefs uit de actie ‘Lekker Roodbruin’ gaat tafelen. Kies voor één van de gerechten met Vlaams roodbruin bier en wie weet kom jij binnenkort wel genieten van een rustgevend verblijf in onze regio.
Lees meer...

Nieuw adres Toerisme Menen

Toerisme Menen verhuist. Vanaf 1 april vind je hen niet meer in stadsmuseum ’t Schippershof maar wel in het stadhuis op de Grote Markt.
Lees meer...

Logies in de kijker

Tim Boury van restaurant Boury in Roeselare werd enkele jaren geleden door Gault&Millau uitgeroepen tot ‘Jonge chef van het jaar’ en kreeg er van Michelin een ster bovenop. In de laatste Gault&Millau gids was hij zelfs ‘Chef van het jaar’. Wie uitgebreid wil tafelen en genieten van een glaasje wijn, hoeft niet meer naar huis te rijden. Na een diner kan je er blijven slapen in Caspium by Boury: drie luxueuze gastenkamers boven het restaurant.
Lees meer...

Waar naartoe

5 tips voor de Paasvakantie

We geven je graag 5 tips voor de Paasvakantie. Nu moet enkel het zonnetje nog wat meewerken...
Lees meer...

Je Wildste Dag

Proef op zondag 23 april van korte avonturensessies op 4 locaties tijdens 'Je Wildste Dag'. De Gavers (Harelbeke-Deerlijk), Transfo (Zwevegem), Avanco Adventure (Aalbeke) en Blueberry Hill Adventure (Kortrijk) zetten hun deuren open om jou te ontvangen voor een portie fun en adrenaline.
Lees meer...
Meer evenementen...
Copyright © 2017 Westtoer, All rights reserved.


update hier je gegevens or schrijf je hier uit