Copy


BELEEF DE KUST

Voel jij ook al de lentekriebels komen? In de maand maart heeft de Kust weer heel wat voor jou in petto! Van het Ooievaarsweekend voor de natuurliefhebbers tot het Camperfestival voor de fervente camperaars. We nemen je graag even mee langs enkele Adembenemende Plekken aan de zee.

Adembenemende
Plekken

 

Maar liefst 47 kustfotografen legden de Kust vast op de gevoelige plaat. Meer dan 100 beelden vormen de expo "Adembenemende Plekken" die je nog tot 31 augustus kan bewonderen langs de volledige kustlijn. Breng een bezoekje aan "de langste expo van Europa", te bezichtigen aan 43 kusttramhaltes, bij 14 Belgische ondernemers en op 6 locaties in Frankrijk.
GA NAAR DE EXPO

Spot jij alle ooievaars?

De ooievaar is weer in het land en zoekt een nest op in het Zwin Natuur Park, in Knokke-Heist. Kom jij deze magnifieke vogel spotten? Tijdens het Ooievaars- weekend op 11 en 12 maart ga je samen met de parkgids op pad om er alles over deze magnifieke vogelsoort te weten te komen. De kleinsten onder ons kunnen onderweg luisteren naar het verhaal van "Stork" of een leuk ooievaarsspel spelen. Plezier en vertier voor het ganse gezin!

 KOM NAAR HET OOIEVAARSWEEKEND  

Kom naar het Camperfestival

Het belooft 17-19 maart een topweekend te worden, want het Camperfestival daalt voor de eerste keer neer op Kompas Camping in Nieuwpoort! Wat mag je verwachten? Kook- en andere workshops, nieuwe campermodellen en kampeerproducten, wandel- en fietsroutes, een BBQ-party (apart te boeken), dj... Kortom, een weekend dat je als camperaar niet mag missen!

 BELEEF HET CAMPERFESTIVAL  

MET DE KIDS NAAR ZEE


Nog inspiratie nodig voor een entertainend uitje met de kids? Zoek niet verder! Wij verzamelden voor jou enkele topactiviteiten, de leukste kindvriendelijke restaurants en ook enkele gezellige logeeradresjes om met het gezin te vertoeven.
GA OP UITSTAP MET DE KIDS
Op zoek naar nog meer inspiratie voor jouw uitje naar de Kust? Neem dan zeker eens een kijkje op onze online kustagenda. Daar vind je alle events terug die de komende maanden plaatsvinden aan zee.
DE ONLINE KUSTAGENDA

DEEL JOUW KUSTKIEKJES

Een fijne herinnering aan de Kust die je wil delen? Een ‘must sea’ gespot? 
Tag ons dan in je berichtje met #dekust. Wij smullen graag mee van jouw mooiste kiekjes. Liever wat inspiratie opdoen? Volg dan zeker onze socials. 
Facebook
Instagram
Website
Copyright © 2023 Westtoer, All rights reserved.


Pas je voorkeuren aan of Schrijf je uit