Copy


OVERWINTEREN AAN ZEE

De vriestemperaturen beamen het. Koning Winter is in het land. En daar waar de Kust in de zomer een heerlijke plek is om verkoeling te gaan zoeken, heeft ze ook in de winter heel wat te bieden. Wij inspireren jou graag.
 

De Kust, anders bekeken


47 kustfotografen tonen ‘Adembenemende Plekken’ aan zee, bekende en minder bekende pareltjes die stuk voor stuk de schoonheid van de Kust illustreren. Plekken met een verhaal, bekeken door de lens van de fotograaf. Laat je verrassen door de kracht en pracht van onze Adembenemende Kust in de podcast ‘De Kust, anders bekeken’ of kom ze in levende lijve bewonderen tijdens een Adembenemende Trip aan zee.
 
ONTDEK DE ADEMBENEMENDE KUST

Gault&Millau 2023

Op 7 november stelde Gault&Millau de twintigste editie van de Belgische Gids voor. 125 culinaire topadresjes werden aan de lijst toegevoegd, met ook enkele nieuwkomers aan zee. Wie de smaakpapillen nog eens extra wil verwennen, kan op dekust.be een handig overzicht vinden met alle fijnste, gastronomische zaken uit onze mooie regio. Proeven maar!

  VERWEN MIJN SMAAKPAPILLEN  

 

Op wafel-expeditie

Een toefje slagroom of opwaaiend poedersuiker op de neus? De eerste hap in een wafel kan wat onhandig zijn, maar toch zo heerlijk! De ideale manier om op te warmen van een stevige winterwandeling op het strand, met wie weet nog een warme chocomelk in de andere hand ;). Benieuwd naar de lekkerste wafeladresjes? Culinair journalist Alexander Lobrano pikte er 5 must-try’s voor jou uit.

  PROEF VAN HEMELSE WAFELS  
 
Het binnen zitten beu? Geen paniek. Wij helpen jou mee die zetel uit. Want of het nu voor een langer of minder lang tripje is, aan de Kust valt altijd iets te beleven. Na een wat sobere twee jaar omwille van Corona, pakken al onze kustgemeenten dit jaar opnieuw uit met gezellige evenementen en activiteiten in een idyllische kerstsfeer. Wij bundelden ze in een overzicht. 
ONTDEK ALLE WINTERSE EVENEMENTEN

DEEL JOUW KUSTKIEKJES

Een fijne herinnering aan de Kust die je wil delen? Een ‘must sea’ gespot? 
Tag ons dan in je berichtje met #dekust. Wij smullen graag mee van jouw mooiste kiekjes. Liever wat inspiratie opdoen? Volg dan zeker onze socials. 
Facebook
Instagram
Website
Copyright © 2022 Westtoer, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.