Copy
View this email in your browser
 

2023, het jaar van vernieuwing! 
 
De fietsroutes in West-Vlaanderen worden voor een groot deel vernieuwd. En dat om meer aandacht te kunnen besteden aan de beleving onderweg door integratie van nieuwe paden, natuurgebieden, mooie stopplekken, etc.

Er worden maar liefst 18 vernieuwde bewegwijzerde fietsroutes geopend bovenop de 7 fietsroutes die recent vernieuwd werden. De bewegwijzerde fietsroutes worden allemaal geïntegreerd op het West-Vlaams fietsnetwerk en op de fietsnetwerkkaarten.

Dat wil ook zeggen dat de bewegwijzering van de huidige fietsroutes nu verdwijnt en de nieuwe bewegwijzering geplaatst wordt tussen vandaag en maart 2023, om daarna een nieuw fietsseizoen te starten!

 
Meer informatie
Volg de vooruitgang van de vernieuwde routes en sneak peaks via Facebook en Instagram
 
Trek op wandel in Het Lekkere Westen

In dit online wandelmagazine krijg je 4 wandelroutes gepresenteerd die zowel je ogen als je eetlust de kost geven in alle regio’s van West-Vlaanderen. Geniet ervan!
 
Download het magazine
 
Bijna Herfstvakantie!

Nog geen idee wat te doen? In onze agenda kan je heel wat tips vinden voor een leuke uitstap in West-Vlaanderen.
 
Neem een kijkje in de agenda
 
Daag je vrienden uit met Het Spel over Grenzen!
 
Het Spel over Grenzen is een stadspel in een nieuw jasje. Dit interactieve fietsspel neemt je mee in de grensstreek rond de Leie. Ontdek al spelend de smokkelverhalen via een gratis digitaal spel vol raadsels en opdrachten. Het is de ideale dagactiviteit voor zowel families met kinderen vanaf 10 jaar als voor vriendengroepen. Bovendien kies je zelf of je samen of tegen elkaar speelt. Haal snel een handig kaartje en stuurhanger bij één van de toeristische infokantoren langs de route of ...
Start het gratis spel meteen
 
Opmerkelijke plekken op het wandelnetwerk

De mooiste plekjes in West-Vlaanderen ontdek je op de wandelnetwerken. Er zijn talloze plekjes waar je de geschiedenis kan opsnuiven, kan genieten van een prachtig uitzicht, van de natuur of van cultuur. 
Mooie plekjes ontdekken

Dankjewel om jullie leuke
verhalen met ons te delen! 


Ga je vaak fietsen, wandelen, geniet je van de natuur, hou je van lekker eten, heb je een nieuw adresje ontdekt die het delen waard is? Tag ons in je berichtje met @westtoer, we genieten graag mee van je kiekjes!
Tag je foto ook met de regio waarin je vertoeft met
@brugseommeland @toerismewesthoek @toerismeleiestreek @dekust 
Twitter
Facebook
Instagram
www.westtoer.be


Wil je ons (jammer genoeg) niet meer volgen?
dan kan je hier uitschrijven.