Copy


2023, het jaar van vernieuwing!

 

De fietsroutes in West-Vlaanderen worden voor een groot deel vernieuwd. En dat om meer aandacht te kunnen besteden aan de beleving onderweg door integratie van nieuwe paden, natuurgebieden, mooie stopplekken, etc. Er worden maar liefst 18 vernieuwde bewegwijzerde fietsroutes geopend in West-Vlaanderen bovenop de 7 fietsroutes die recent vernieuwd werden. De bewegwijzerde fietsroutes worden allemaal geïntegreerd op het West-Vlaams fietsnetwerk en op de fietsnetwerkkaarten. Dat wil ook zeggen dat de bewegwijzering van de huidige fietsroutes nu verdwijnt en de nieuwe bewegwijzering geplaatst wordt tussen vandaag en maart 2023, om daarna een nieuw fietsseizoen te starten! 

Meer informatie


Griezelen met Halloween

 

Het is bijna zover! De engste tijd van het jaar komt eraan. Ontdek de leukste activiteiten om samen op pad te gaan met je kleine spookjes of monstertjes. Kom griezelen tussen de alpaca's, schrijf je in voor een sneukeltocht of... durven jullie de tocht aan door het enge doolhof? 
 

Check de activiteiten


Kleurrijke herfstwandelingen

 

Niets zaliger dan op een mooie herfstdag de geuren en kleuren van het bos en de natuur in je op te nemen! Toch? Ondertussen krijg je nog wat beweging en kom je tot rust. Wat houdt je nog tegen? Ontdek enkele mooie herfstwandelingen in de regio en kom genieten van de kleurenpracht.  
 

Weg zijn wij


High tea, anyone?

 

Zin in een exclusieve high tea in een unieke setting? Wat dacht je van een kasteel? Dit najaar organiseren zowel de Theeroos als Maison Florence een uitgebreide high tea op een prachtig kasteeldomein in het Brugse Ommeland. De plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap! Of hou je alvast klaar om een volgende editie zeker niet te missen!
 

High Tea Maison Florence
High Tea De Theeroos

Lekkere Westen Logies
in de kijker:


 
De Lekkere Westen logies bieden je een overheerlijk ontbijt met lokale streekproducten aan. In elke nieuwsbrief zetten we er telkens in de kijker! 
Iedere steen van deze hoeve uit 1782 werd omgekeerd en omgetoverd tot een feeëriek gastenverblijf met zes charme- en luxekamers en private wellness ruimte. Hier kom je tot rust, hier voel je je thuis. Geniet 's morgens van een culinair ontbijt met huisgemaakte confituren uit eigen boomgaard. 
Villa Cecha beschikt over vier stijlvol ingerichte en exclusieve kamers. Dagelijks verbaast Karel de gasten met vers bereid gezond ontbijt, koekjes, brood, hapjes van de streek etc met verse ingrediënten uit de streek. De privé wellness is een extra troef.   
 
 
Deze oude stal werd omgetoverd tot een unieke verblijfplaats, in de schaduw van de Knokmolen. De gastvrouw verwent je graag met een uitgebreid ontbijt, gebak of een pannenkoek op de Leuvense stoof gebakken. Alle ingrediënten voor een geslaagd verblijf in 't Molenerf zijn hier aanwezig. 
    
Wie houdt van verwend worden, wandelen, fietsen, natuur, stilte en ontspanning kan in Allegambe's Goed terecht om eventjes tot rust te komen, ver weg van alle drukte. Na een verkwikkende nachtrust geniet je hier 's morgens van een uitgebreid ontbijt van collega-landbouwers. Ondertussen geniet je van een prachtig uitzicht over de velden.  
 
Ontdek alle Lekkere Westen Logies

Evenementen in de kijker


 
Spetterend volksfeest in Bekegem (Ichtegem) (22/10).
Gezinsvriendelijke wandeling in het Provinciedomein Bulskampveld (23/10).
Kruidige geschenkenmarkt met workshops, biobar, kinderanimatie,... (29-30/10).
Tentoonstelling in de historische site van het Damse Sint-Janshospitaal (1/10-11/12).
 
Naar alle evenementen
brugseommeland.be


                

Beste fan van het Brugse Ommeland. In het verleden kregen wij je toestemming om je leuke tips over de regio te sturen. Wil je deze niet verder ontvangen, schrijf je dan uit via onderstaande link. Indien je je niet uitschrijft, gaan we er van uit dat je onze suggesties graag blijft ontvangen.

Copyright © 2022 Westtoer, Alle rechten voorbehouden.
Update hier je gegevens of schrijf je hier uit.