Copy
View this email in your browser
Blotevoetenpaden 

Het internet staat vol met artikels over de positieve effecten van blotevoetenpaden: het stimuleert de bloedsomloop, het stimuleert de aanmaak van gelukshormoon … Wij zijn geen wetenschappers. Het enige wat we met zekerheid kunnen bevestigen, is dat een blotevoetenpad ongelooflijke fun is. Ontdek hier enkele blotevoetenpaden in onze provincie.
Ontdek de blotevoetenpaden
Fietsroutes langs ijssalons

Met het warme weer van de afgelopen dagen is een fietstocht maken een heel erg leuke activiteit. Maar als je een ijsje kan eten onderweg maakt dat het nog zoveel beter. Daarom selecteerden we voor jullie enkele fietsroutes waarbij je langs de beste ijssalons van onze provincie passeert. 
Ontdek de fietsroutes
Horeca-plekjes in provinciedomeinen

De West-Vlaamse provinciedomeinen zijn heerlijke plekken om te vertoeven. Zo kan je er niet alleen deugddoend fietsen en wandelen, in enkele van onze provinciedomeinen zijn er ook een aantal heel gezellige horeca gelegenheden waar je iets kan drinken of eten. Wij somden ze alvast op voor jullie.
Ontdek de adresjes
Vive le vélo fietsroutes

Ze zijn er, de Vive le Vélo fietsroutes! Zes kersverse fietsroutes voor zowel de onervaren fietser als de echte Flandriens. Alle routes vertrekken vanuit Diksmuide en onderweg vind je QR codes met leuke toeristische tips en wielerweetjes van karl Vannieuwkerke.
Vive le Vélo fietsroutes
Kookeet 2022

Kookeet is terug in september! Maak je klaar voor een intense ervaring van verrassende eetbelevingen vol smaken, geuren, beelden en geluiden. Kookeet verhuist dit jaar naar de prachtige tuinen van het Grootseminarie, een groene oase in het hartje Brugge. Wil je de Brugse chefs passioneel zien koken, het gras onder je voeten voelen, en al je zintuigen laten prikkelen terwijl je geniet van smaakexplosies? Dan kan je vanaf nu je toegangsticket kopen.
Kookeet 2022

Dankjewel om jullie leuke
verhalen met ons te delen! 


Ga je vaak fietsen, wandelen, geniet je van de natuur, hou je van lekker eten, heb je een nieuw adresje ontdekt die het delen waard is? Tag ons in je berichtje met @westtoer, we genieten graag mee van je kiekjes!
Tag je foto ook met de regio waarin je vertoeft met
@brugseommeland @toerismewesthoek @toerismeleiestreek @dekust 
Twitter
Facebook
Instagram
www.westtoer.be


Wil je ons (jammer genoeg) niet meer volgen?
dan kan je hier uitschrijven.