Copy
Niet leesbaar? Klik dan hier |
100 adembenemende plekken

Op basis van 100 adembenemende plekken bundelden we 25 adembenemende trips. Perfect als inspiratie voor een weekendje zee!  Ingedeeld per thema ontdek je ze hier allemaal!

Kindvriendelijke trips met een vleugje nostalgie

Onze kustgemeenten bruisen van de nostalgische flair. Samen met het gezin of je gezelschap ontdek je tijdens deze meerdaagse trips heel wat adembenemende plekken. Je vindt er ook leuke gezins- & groepsactiviteiten, kindvriendelijke restaurants en logies. Plezier voor jong en oud met enkele kustklassiekers in de hoofdrol!

Ontdek alle kindvriendelijke trips

Citytrips

Onze citytrips nemen je mee op ontdekking in de steden aan onze Kust. Ze dompelen je onder in het bruisende stads- en maritieme leven van de kust. Een meerdaagse uitstap waar de adembenemende plekken centraal staan. Luxueuze en trendy restaurants en hotels maken de beleving compleet. Uiteraard vinden shoppers hier ook hun gading, zelfs op zondag. En waarom ook niet eens genieten van een dagje wellness?

Ontdek alle city trips

Kunstige trips

Cultuur en kunst aan zee, het is een echte troef. Het bekende Beaufort Beeldenpark is na de recente editie van Beaufort (2021) opnieuw fors uitgebreid. En er valt uiteraard nog meer kunst en cultuur te ontdekken: musea, omgetoverde openbare ruimtes, geklasseerde wijken, Street Art, verborgen architecturale parels en zoveel meer. Een selectie aan kunstzinnige restaurants en hotels kan hier natuurlijk ook niet ontbreken.

Ontdek alle kunstige trips

Natuur trips

Tijdens deze trips nemen we je mee langs de mooiste natuurplekjes van de kust. Langs de route ontdek je niet enkel een reeks adembenemende plekken maar ook stops waar je uitgebreid halt kan houden. Je kiest zelf het instappunt. Deze trips nodigen je uit om je bezoek te spreiden in tijd en ruimte, onthaasten en herbronnen staan centraal. Bij de getipte logies in het groen geniet je van een heerlijke overnachting.

Ontdek alle natuur trips

Sportieve trips

Met deze sportieve trips word je ondergedompeld in heel wat sportieve activiteiten. Een looproute door de duinen, fietsen langs de kust, een exclusieve zwemtocht in de zee, surfen en suppen... Gezapige eetadresjes en ontspannende activiteiten maken je trip compleet.

Ontdek alle sportieve trips
Ontdek alle adembenemende trips
De Kustagenda
Ook onze kustagenda is goed gevuld. Een greep uit het aanbod:
Zeezegening Nieuwpoort
Eredienst en zeewijding en live muziek 
op donderdag 26 mei.
Late Night Shopping Oostende
Op vrijdag 27 mei blijven de Oostendse winkels in het centrum open tot 21 uur. 
Fiesta Europa Wenduine
Internationale belevenismarkt met standjes uit alle hoeken van Europa
van 26 tot 29 mei.
Havenfeesten Blankenberge
Uniek vierdaagse gebeuren boordevol maritieme activiteiten en authentieke visserssfeer van weleer van 26 tot 29 mei.
Ontdek de agenda voor mei
Druktebarometer
Staat een lente-uitstap naar zee op de planning raadpleeg dan onze druktebarometer. Dankzij het live beeld krijg je meteen zicht op de drukke en rustige plekken aan zee.
 
Raadpleeg de druktebarometer
Facebook
Instagram
Beste fan van de Kust, 
In het verleden kregen wij je toestemming om je leuke tips over de regio te sturen. Wil je deze niet verder ontvangen, schrijf je dan uit via deze link. Indien je je niet uitschrijft, gaan we er van uit dat je onze suggesties graag blijft ontvangen.
Copyright © 2022 Westtoer, All rights reserved.


Update hier je gegevens or schrijf je hier uit