Copy
Toerisme Leiestreek - Beleef meer.
Woning van Wassenhove

Unieke logeeradresjes

Plan je een weekend of midweek in de Leiestreek? Waarom niet meteen kiezen voor een bijzonder logeeradresje! Wat dacht je van overnachten in een authentiek kasteel of in slaap gewiegd worden al dobberend op het water? Ontdek de meest bijzondere logeeradresjes!

ONTDEK UNIEKE LOGEERADRESJES
Follie en Koffie

Koffiecrawl in Kortrijk

Pubcrawls zijn zo passé! Probeer eens een koffiecrawl! Onze koffiewijzer helpt je jouw favoriete Kortrijkse koffiebars ontdekken. Wie geen caffeïne-overdosis wil, zal zien dat vele koffiebars ook lunch, apéro, spullen, en meer bieden.

KOFFIECRAWL IN KORTRIJK
Blob gezinszoektochten

Blob gezinszoektochten

Het vrolijke personage Blob beleeft dolle avonturen, samen met gezinnen met kinderen. Volg Blob en zijn vriendjes op hun speurtochten en beleef de leukste avonturen op groene natuurplekjes van de Leiestreek. Onderweg leer je spelenderwijs heel wat bij over planten, dieren en de omgeving. Zo combineer je natuur met dolle pret.

OP STAP MET BLOB
Maison Giron

Logeertip: Maison Giron

Maison Giron is een oase van rust in Wervik waar je even de drukte kan ontvluchten. Zowel in de wellness, waar alles strak en modern ingericht is, als in de B&B. Deze huist in een herenhuis uit eind de jaren 1800 dat werd gerenoveerd tot een juweeltje met respect voor authenticiteit.

MEER OVER MAISON GIRON
WarMegem banner

Waar naartoe


WarMegem


Liefde, vriendschap en warme relaties, daar gaat het om tijdens WarMegem. De stad wordt van 6 t.e.m. 19 februari de warmste plek van het land. Doe mee aan allerlei leuke initiatieven zoals hartjeswafels maken bij buurtcafés, sfeerzwemmen in het zwembad, sjalenzoektocht in de stad, knuffelturnen, en veel meer!
MEER INFO

WWW.TOERISME-LEIESTREEK.BE

Facebook
Instagram
  
Copyright © 2023 Toerisme Leiestreek vzw, Alle rechten voorbehouden. 
Foto's: Toerisme Leiestreek vzw, Museum Dhondt-Dhaenens, Maison Giron, Stadlandschap West-Vlaamse Hart, Stad Waregem
Ondernemingsnr. 0473.361.186 / RPR Gent afdeling Kortrijk
Update je gegevens of uitschrijven.