Copy
Toerisme Leiestreek - Beleef meer.
Winters landschap

Winterse wandelroutes

Deze 5 wandelroutes zijn op hun mooist tijdens de winter. Je wandelt langs prachtige landschappen en door verstilde natuur. De mist, de dauw en de vorst maken het plaatje af.

ONTDEK WINTERSE WANDELROUTES
Kunst in Roger Raveel Museum

Kunst proeven

In de Leiestreek word je omringd door kunst. Zowel kunst met de grote 'K' als meer behapbare kunst die ruimer toegankelijk is en in het dagelijkse leven verweven is. Ontdek in de Leiestreek niet alleen topmusea maar ook kunstateliers, streetart en toparchitectuur.

PROEF VAN KUNST
Nieuwe website

Nieuwe website boordevol tips

We klinken niet enkel op het nieuwe jaar maar ook op een nieuwe website. Surf naar www.toerisme-leiestreek.be en puzzel jouw ideale uitstap in de Leiestreek in elkaar. Dat doe je aan de hand van seizoensgebonden en thematische tips, leuke eet- en drinkadresjes, inspirerende routes, gezellige logeerplekken en veel meer.

SURFEN MAAR!
Uitzicht La Petite Maison

Logeertip: La Petite Maison

La Petite Maison in Deurle (Sint-Martens-Latem) charmeert je met een knusse chalet met uitzicht op een idyllische weide. Hier herlaad je je batterijen, tuur je in de verte en kom je helemaal tot rust. Maak gebruik van de beschikbare fietsen om de natuur, de dorpjes en stad Gent even verderop (10 km) te verkennen.

MEER OVER LA PETITE MAISON
Sneaker Gold affiche

Waar naartoe


Sneaker Gold


Sneakers zijn dé schoenentrend van de laatste jaren. In deze tijdelijke expo met internationale allures ontdek je hun boeiende geschiedenis en culturele impact via sneakerweetjes, straffe verhalen en… een sensationele collectie sneakers! Naast de expo organiseert Eperon d'Or ook nog tal van sneaker-events, workshops en allerlei activiteiten voor jong en oud.
MEER INFO

WWW.TOERISME-LEIESTREEK.BE

Facebook
Instagram
  
Copyright © 2023 Toerisme Leiestreek vzw, Alle rechten voorbehouden. 
Foto's: Toerisme Leiestreek vzw, La Petite Maison, Eperon d'Or
Ondernemingsnr. 0473.361.186 / RPR Gent afdeling Kortrijk
Update je gegevens of uitschrijven.