Copy
Toerisme Leiestreek

Leiestreek weetjes januari: Lekker Roodbruin, Wandel de feestkilo's weg

Lekker Roodbruin

De Vlaamse roodbruine bieren van de brouwerijen De Brabandere, Omer Vander Ghinste, Rodenbach en Verhaeghe zijn typisch voor de Leiestreek. Deze vier authentieke
brouwerijen daagden negen enthousiaste chefs uit om hun roodbruine paradepaardjes in een topgerecht te verwerken. Nog tot eind 2017 prijken de creaties op de menukaart van de deelnemende restaurants.
Lees meer…

Wandel de feestkilo's weg

Na de feestdagen laten de kalkoen en de bubbels wel eens sporen na op de weegschaal. Met onze 5 wandeltips zijn die er zo weer af.
Lees meer…

Logies in de kijker

De Schoone Dreve is een actief landbouwbedrijf in Wervik waar nog tabak geteeld wordt. Deze zorgboerderij verwelkomt ook gasten in de 3 kamers van de B&B. Ideaal om van daaruit de tabaksregio te ontdekken!
Lees meer…
In de kijker
EVENEMENTEN

Velofollies
Velofollies is uitgegroeid tot de grootste en meest gevarieerde fietsbeurs in de Benelux. Je kan Velofollies van 20 tot 22 januari bezoeken in Kortrijk Xpo.
Lees meer…

Meer evenementen...

TENTOONSTELLINGEN

Actuele prenten
Deze expo in het Roger Raveelmuseum in Machelen-aan-de-Leie gaat tot 26 februari dieper in op grafische kunst van markante kunstenaars zoals James Ensor, Francisco Goya en Roger Raveel.
Lees meer…

Meer tentoonstellingen...
Footer Leiestreek
Copyright © 2017 Westtoer, Alle rechten voorbehouden