Copy
Leiestreek Weetjes
Niet leesbaar? Klik dan hier!

Beleef de koers

Het peloton staat onrustig te trappelen en de wielergoden maken zich klaar om onze contreien te veroveren. Met de Omloop Het Nieuwsblad, Kuurne-Brussel-Kuurne en binnenkort Dwars door Vlaanderen, E3 Harelbeke en Gent-Wevelgem heeft het gros van de Vlaams voorjaarsklassiekers start en aankomst in de Leiestreek. Op de nieuwe website ‘Beleef de koers’ vind je tal van tips om je ultieme koersweekend te beleven.
Lees meer...

Proeven op de hoeve

De gemeentes Oostrozebeke, Waregem en Wielsbeke en Toerisme Leiestreek slaan opnieuw de handen in elkaar voor de fietsroute ‘Proeven op de hoeve’. Van april tot en met september bieden 8 deelnemende hoeves langs het parcours twee keer per maand een heerlijk proevertje aan.
Lees meer...

Brouwerij De Feniks

Een nieuwe brouwerij zag het levenslicht in de Leiestreek. Brouwerij De Feniks in Heule bij Kortrijk heeft met meesterbrouwer Gino Vantieghem wel al meer dan 25 jaar internationale en sterk bekroonde brouwervaring onder dak. De brouwerij stelt de deuren open voor bezoekers op zaterdag van 10u tot 13u en op afspraak voor groepen in de week.
Lees meer...

Logies in de kijker

The View bis is een nieuwe B&B in Bissegem bij Kortrijk. Twee luxueus ingerichte kamers op de eerste verdieping kijken uit op de Leie. Je kan vrij gebruik maken van de relaxruimte met Health Mate cabine, een bron van veilige infraroodwarmte.
Lees meer...

Waar naartoe

MAART kunstparcours

Van 24 tot 26 maart kan je genieten van actuele kunstexpo’s en performances op een zestal plekken in hartje Waregem. De vijfde editie van MAART kunstroute brengt je via een uitgestippelde wandel- of fietsroute (3 km) naar de verschillende locaties.
Lees meer...

Tentoonstelling: 75 jaar mudel

In 2017 bestaat het mudel of Museum van Deinze en de Leiestreek 75 jaar en dat mag gevierd worden. Dat doet het mudel met een overzichtstentoonstelling tot 23 april. De expo gaat niet alleen dieper in op de eigen collectie maar ook op het ontstaan en de rijke geschiedenis.
Lees meer...
Meer evenementen...
Copyright © 2017 Westtoer, All rights reserved.


update hier je gegevens or schrijf je hier uit