Copy
View this email in your browser
 

Wapenstilstand
 
Op 11 november herdenken wij het einde van de Eerste Wereldoorlog. De oorlog begon op 28 juli 1914 en kende zijn einde 4 jaar later. Miljoenen mensen hebben toen het leven gelaten. In het landschap kan je nog steeds de sporen terugvinden van wat zich ruim 100 jaar geleden afspeelde op West-Vlaamse bodem. 
 
Ga naar herdenkingsevenementen
 

Vlonder- en knuppelpaden bewandelen 
 
Al eens van vlonderpaden gehoord? Dat zijn houten paadjes die boven drassige of heuvelachtige landschappen gebouwd zijn, zodat je ook die landschappen kunt ontdekken. De paadjes beschermen de bodem en begroeiing, en laten je kennismaken met ongerepte natuur.
Ga op wandel
 

Genieten van een heerlijke koffie
 

’t Is af en toe eens nodig om een goede ouderwetse koffieklets te houden met familie, vrienden of collega’s. Zeker bij een koude, regenachtige herfstdag, is een heerlijke bakje troost welkom. En voor het geval je nog niet wist waar naartoe, geven we jullie 9 toffe plekjes om uit te kiezen.

Ontdek de koffiebars
 
Trek op wandel in Het Lekkere Westen

In dit online wandelmagazine krijg je 4 wandelroutes gepresenteerd die zowel je ogen als je eetlust de kost geven in alle regio’s van West-Vlaanderen. Geniet ervan!
 
Download het magazine

Week van de Smaak - Roeselare
21-27 november

Roeselare zet zich meer en meer op de kaart als dé voedingsstad. En van 21 tot 27 november zetten ze een programma neer om van te smullen. Het gezicht van deze 'week van de Smaak' is driesterrenchef en Lekkere Westen-chef Tim Boury. Op het menu van de 'week van de Smaak' o.a. 'wat eten coureurs', het gloednieuwe concept 'de achterkeuken', workshops met Sandra Bekkari, Loic van Impe,... en tal van activititeiten die zowel interessant zijn voor de lekkerbek als de grote foodie.

Smul van nog meer lekkere events

Dankjewel om jullie leuke
verhalen met ons te delen! 


Ga je vaak fietsen, wandelen, geniet je van de natuur, hou je van lekker eten, heb je een nieuw adresje ontdekt die het delen waard is? Tag ons in je berichtje met @westtoer, we genieten graag mee van je kiekjes!
Tag je foto ook met de regio waarin je vertoeft met
@brugseommeland @toerismewesthoek @toerismeleiestreek @dekust 
Twitter
Facebook
Instagram
www.westtoer.be


Wil je ons (jammer genoeg) niet meer volgen?
dan kan je hier uitschrijven.