Copy
View this email in your browser

Goeie avond!


Laat je hieronder inspireren door fiets- en wandeltips en nieuwtjes in West-Vlaanderen. Want ook in de koudere maanden verveel je jou niet in deze provincie. 
 

NIEUWE BEWEGWIJZERDE FIETSROUTES 
 

Uitkerkse Polderfietsroute

De route is 40,4 km lang en heeft startpunten in Meetkerke, Lissewege, Blankenberge en Uitkerke. Onderweg ontdek je leuke plekken:
Meer over de route

Koekelarebergfietsroute

De Koekelarebergfietsroute is een route van 57,2 km met startpunten in Koekelare en Diksmuide. Je kan de route ook inkorten in een tocht van 36,8 of 28,9 km. Topplekken op de route:
Meer over de route

Middenkustfietsroute
 
Een dijk van een fietsroute met startpunten in Oostende, Westende en Gistel. De tocht is 51,2 km lang en laat je genieten van de Belgische Kust en het hinterland. Je kan de route ook inkorten naar 36,8 km of 28,4 km. Onderweg:
Meer over de route

De Moerenfietsroute
 
De Moerenfietsroute is een route van 55,8km met startpunten in Veurne, De Panne en Alveringem. Je zal je niet vervelen:
Meer over de route

IJzerbroekenfietsroute
 
Deze route van net geen 50km is een rustige route in de Westhoek met startplaatsen in Alveringem en Lo-Reninge. Enkele leuke plekjes onderweg:
Meer over de route

Wil je graag een fiets- of wandeltocht maken door een mooi aangelegd provinciedomein in West-Vlaanderen? Om het jou gemakkelijk te maken hebben we een overzicht gemaakt van de provinciedomeinen waar een fiets- of wandelroute passeert. Geniet van een mooi stukje natuur in deze diverse provincie. 
 
Ontdek de routes
Vegetariër in hart en nieren of eet je graag af en toe eens vegetarisch? Voor vegetariërs is er ook een gevarieerde keuken en er zijn restaurants in West-Vlaanderen die zich er specifiek in specialiseren. Wist je dat vegetarisch eten je kans vermindert op hart- en vaatziekten, obesitas, diabetes en kanker? Je kan er dus alleen maar baat bij hebben om het af en toe eens te proberen.
Lees meer
Zythos Bierfestival
22 t.e.m. 23 april 2023


De 18de editie van het Zythos Bierfestival, het grootste Belgische bierfestival, vindt dit jaar plaats in Kortrijk. Je kan er proeven van meer dan 500 Belgische bieren. Lees meer
Maand van de hopscheuten
1 t.e.m. 31 maart 2023


Laat je in maart verwennen door de culinaire voorjaarstoppers bij 11 Poperingse chefs! Lees meer
 
Toon de volledige evenementenkalender
 
Dankjewel om jullie leuke verhalen met ons te delen! 

Ga je vaak fietsen, wandelen, geniet je van de natuur, hou je van lekker eten, heb je een nieuw adresje ontdekt die het delen waard is? Tag ons in je berichtje met @visitwestvlaanderen, we genieten graag mee van je kiekjes!
 

Volg ons op social media via Facebook & Instagram!

Tag je foto ook met de regio waarin je vertoeft met
@brugseommeland @toerismewesthoek @toerismeleiestreek @dekust 


 
Facebook
Instagram
www.visitwestvlaanderen.be

Wil je ons (jammer genoeg) niet meer volgen?
dan kan je hier 
uitschrijven.