Copy
View this email in your browser

Goeienavond!


Eerst en vooral wensen we jullie allemaal een prachtig 2023 toe, gevuld met West-Vlaamse herinneringen! En daarom krijgen jullie van ons terug heel wat fiets- en wandeltips en nieuwtjes. Enjoy!
 

Wanneer de temperaturen onder nul gaan, kan een heerlijke winterwandeling echt deugd doen! Kleed je warm en trek het juiste schoeisel aan en trek het landschap in. Deze wandelroutes zijn echte aanraders.

Geniet van tintelende tenen, rode neuzen en blozende wangen! Na je wandeling kan je gezellig ontdooien in een gezellige kroeg of genieten van een lekker kopje koffie, smakelijke pannenkoek of gastronomisch diner.

 
Ontdek de wandelroutes

2 NIEUWE BEWEGWIJZERDE
FIETSROUTES GEOPEND

 

IJzerbroekenfietsroute

Deze route van net geen 50km is een rustige route in de Westhoek met startplaatsen in Alveringem en Lo-Reninge. Enkele leuke plekjes onderweg:
Meer over de route

De Moerenfietsroute

De Moerenfietsroute is een route van 55,8km met startpunten in Veurne, De Panne en Alveringem. Je zal je niet vervelen:
Meer over de route
Taste of Hops on tour
Tussen 18/03/23 en 25/03/23

Met 'Taste of Hops on tour' presenteert Keurbroederschap De Witte Ranke een dagarrangement met de fiets (ca. 20 km) door het Poperingse hoppeland. Op niet minder dan 6 haltes zie, voel en smaak je hopscheuten, leer je Poperingse streekproducten kennen. Lees meer
Geleide wandeling Oedelemberg
Zondag 5 februari


De geleide wandeling vangt aan om 14u00 aan huiskamerkroeg Perle d'Ozette. We wandelen over een afstand van ca. 7,2 km langs diverse trage wegen rond en over Oedelem-Berg. Lees meer
 
Toon de volledige evenementenkalender
 
Dankjewel om jullie leuke verhalen met ons te delen! 

Ga je vaak fietsen, wandelen, geniet je van de natuur, hou je van lekker eten, heb je een nieuw adresje ontdekt die het delen waard is? Tag ons in je berichtje met @visitwestvlaanderen, we genieten graag mee van je kiekjes!
 

Volg ons op social media via Facebook & Instagram!

Tag je foto ook met de regio waarin je vertoeft met
@brugseommeland @toerismewesthoek @toerismeleiestreek @dekust 


 
Facebook
Instagram
www.visitwestvlaanderen.be

Wil je ons (jammer genoeg) niet meer volgen?
dan kan je hier 
uitschrijven.