Facebook Youtube

NIEUWS VAN DE
VERKIEZING SPEELGOED VAN HET JAAR!

HEB JIJ AL GESTEMD?

Stem en win speelgoed! Het artikel met de meeste stemmen
wordt winnaar. Kies je favoriete speelgoed in minimaal één categorie
om kans te maken op speelgoed.

Bekijk & Stem

Volg jij ons al op instagram?


VOLG JIJ ONS AL?

Vind ons leuk op facebook

HEB JIJ OOK EEN SPEELGOEDVRAAG?

Laat het ons weten!
Van 12 oktober tot en met 20 december 2015 worden alle vragen over speelgoed beantwoord door onder andere pedagoog Martin Valenkamp. De vragen met de antwoorden worden op Facebook en op onze website gezet! De interessantste vragen worden beloond met genomineerd speelgoed. Je kunt je vraag mailen naar info@speelgoedvanhetjaar.nl

MAAK EEN FILMPJE EN WIN SPEELGOED

Maak een filmpje en win speelgoed

Maak een filmpje terwijl jij of iemand anders met een van de genomineerde artikelen speelt. De leukste filmpjes worden beloond met genomineerd speelgoed. Stuur het filmpje voor 1 november via wetransfer naar info@speelgoedvanhetjaar.nl. Wij hebben al twee leuke filmpjes binnen. Je kunt de filmpjes bekijken op YouTube!

KLEURPLAAT

De kleurplaat voor 2015 is getekend. Iedereen die de kleurplaat mooi inkleurt en in een voldoende gefrankeerde envelop vóór 1 november 2015 instuurt, maakt kans op het genomineerde speelgoed. De jury kiest uit iedere leeftijdsgroep een winnaar!

Download

Maak een filmpje en win speelgoed

Kijk op 4 november 2015 rond 11.00 uur naar www.speelgoedvanhetjaar.nl en beleef direct mee wie
Keet! van Telekids uitroept tot winnaars!

DE VERKIEZING IN HET KORT

Het is niet eenvoudig om bijvoorbeeld als (groot)ouder het goede speelgoed te kopen. Ieder jaar komen vele nieuwe artikelen op de markt en dat maakt het er niet gemakkelijker op om een artikel te kiezen. Hulp bij de keuze is dan ook heel handig. Dat is een belangrijke reden om de Verkiezing Speelgoed van het Jaar te houden. Van alles moet je je bedenken als je speelgoed gaat kopen: is het geschikt voor de leeftijd? Sluit het aan bij de interesse van de persoon waarvoor het wordt gekocht? Gaat het niet gauw stuk? Is het na een keer spelen nog steeds leuk? Hoe zit het met de prijs/kwaliteitverhouding? Punten waar ook de vakjury goed naar kijkt.


Als u in de toekomst geen soortgelijke e-mail van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar wilt ontvangen,
klikt u op unsubscribe

Logo Alle informatie over de Verkiezing Speelgoed van het Jaar is te verkrijgen bij:
Verkiezing Speelgoed van het Jaar
E-mail: info@speelgoedvanhetjaar.nl

© 2015 Alle rechten voorbehouden | Browserversie